Brak i veze

KREATIVNI POKLONI ZA NJU I NJEGA: Učinite ovaj Dan zaljubljenih posebnim (VIDEO)

Svakodnevno treba pokazivati ljubav, međutim, 14. februar je idealan da se posvetite samo vašoj voljenoj osobi.

09.02.2023 11:57

KREATIVNI POKLONI ZA NJU I NJEGA: Učinite ovaj Dan zaljubljenih posebnim (VIDEO)
Pixabay.com

Ljubav se pokazuje i dokazuje svakog dana. Kako se bliži Dan zaljubljenih 14. februara većina parova smišlja kako će baš tada uraditi nešto više kako bi obradovala voljenu osobu. Iako će mnogi reći kako su to samo datumi te da im ne pridaju značaj, mnoge devojke i mladići se potajno nadaju nekom poklonu na taj dan, uvereni da je to još jedna potvrda njihove ljubavi. Kako je zvanični dan posvećen zaljubljenima samo jednom godišnje, trebalo bi da budete kreativni i posvećeni kako biste obradovali voljenu osobu onako kako zaslužuje. Evo nekoliko sjajnih načina da to učinite.

 

 

Ukrasna šolja

Šolja na kojoj su ispisane ljubavne poruke, afirmacije ili čak vaš zajednički lik pravi je poklon za vašu voljenu osobu za Dan zaljubljenih. Ne samo što će stalno imati pred očima poruke ljubavi, već će sa prvom jutarnjom kafom misliti na vas. Zato, budite kreativni i ukoliko ne pronađete adekvatnu u prodavnici, uvek možete po sopstvenoj želji da je dizajnirate u fotografskoj radnji i kažete radnicima kako ste to zamislili.

 

 

Zajednička pazl slika 

Sigurno imate gomilu zajedničkih fotografija, kako analognih tako i digitalnih koje su postale nezaobilazne s obzirom da živimo u digitalnoj eri i da koristimo telefone u šiokoj upotrebi. Ipak, nemate onu koja se sastavlja iz delova. Poznate pazl slike postale su apsolutni hit zadnjih godina a možete, pored lepe uspomene i fotografije koju ćete uramiti, zajedno da učestvujete u njenom kreiranju.

 

 

Jastuci sa porukom

Verovatno ih imate razne u svojoj sobi, od ukrasnih i u boji, do onih koji sa sobom nose neku poruku. Većina nas voli da ima afirmativne predmete u svojoj okolini pa čak to bilo i putem predmeta koji odašilju takve poruke, a što ne odabrali i jedan takav poklon za voljenu osobu? Na njima može biti ispisana ljubavna poruka, može biti i nešto šaljivo, važno je biti kreativan.

 

 

Izazovan veš

Iako žene vole da sebe čašćavaju lepim donjim vešom i kada nisu posebne prilike, sigurno je da bi svaki muškarac voleo da svoju dragu vidi u posebnom izdanju tog dana. Lep i izazovan donji veš ženama će podići samopouzdanje a muškarcima prijati za oči. Ne moramo da govorimo da ćete se uvek setiti svog partnera kada ga nosite.

 

 

Uredite vašu dnevnu sobu u "ljubavnom stilu"

Za pokazivanje ljubavi nije potreban novac već malo mašte. Ako je vaš partner bio poslom zauzet, uredite prostor gde ćete odmarati popodne.Sobu možete ukrasiti balonima, nekim sitnicama koje bude uspomene na posebne trenutke vaše veze al i šampanjcem koji vas čeka. Zašto da ne?

 

 

 

shutterstock.com

Ljubav se umnožava dolaskom psa u dom

 

Udomite psa

Poslednjih godina sve je više pasa koji završe na ulici. Bilo da se radi o onima koji se tu rode ili o onima koji tužnu sudbinu dožive kada ih izbace nesavesni vlasnici. Dan zaljubljenih je odlično vreme da ljubav podelite sa ovim krznenim bićem koje će vam je trostrustruko vratiti. Zato, ako je vaša voljena osoba ljubitelj životinja, sada je pravo vreme da jednom psu podelite dom i porodicu.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)