Brak i veze

NAJLEPŠE LJUBAVNE ČESTITKE ZA DAN ZALJUBLJENIH: S ovim porukama ne možete pogrešiti!

Na Dan zaljubljenih poklonite dragoj osobi neke od najlepših reči, a Srećna Republika vam donosi 25 zaista posebnih ljubavnih poruka.

14.02.2023 10:01

NAJLEPŠE LJUBAVNE ČESTITKE ZA DAN ZALJUBLJENIH: S ovim porukama ne možete pogrešiti!
shutterstock.com

Dan zaljubljenih obeležava se 14. februara, a potiče iz katoličke tradicije proslavljanja Svetog Valentina. Budući da se taj praznik proširio širom sveta, posebno među mladima, idealna je prilika da voljenoj osobi poklonite pre svega pažnju, da se oseća voljenom, jer mnogi su odavno rekli da najveći poklon koji nekome možete da poklonite jeste vreme provedeno sa njim. Sitni znaci pažnje su uvek dobrodošli i ma koliko pojedini mislili da je Dan zaljubljenih jedan veliki kliše, ljubav ipak nešto zaista posebno, pa ukoliko ste među onim retkim srećnicima koji su našli drugu polovinu, pravo je vreme da joj to i pokažete.

Prosidba baš na ovaj dan nije retkost, ima li lepšeg datuma kada biste vašu dragu pitali da čitav život provede upravo sa vama? Takođe, mnogi parovi ovaj datum biraju i za datum venčanja. Bilo da se opredelite za poklon, romantičnu večeru, putovanje ili slatkiš, utisak će biti kompletniji uz poruke ljubavi.

Srećna Republika vam tako donosi neke od najlepših ljubavnih poruka.

shutterstock.com

Potrudite se na Dan zaljubljenih

1. Dušo moja, volim te svakog dana, a danas najviše! Danas kad srce lupa, a duša uzdiše, jedva čekam da te grlim, celim bićem tebi hrlim. Srećan nam Dan zaljubljenih!

2. Ti si moj najdivniji čovek, sve ono o čemu žena može da sanja, obožavam te svakoga dana. Srećan Dan zaljubljenih!

3. Ti si najlepše biće na ovom svetu, zbog tebe grlim celu planetu. Ti si moja ljubav, moja zvezda plava, kad nisi tu, boli me glava. Dođi da te ljubim, da te celu imam, da umesto tebe svaku ranu primam. Želim da te čuvam, da te štitim život ceo, s tobom bih večnost proveo. Srećan Dan zaljubljenih!

4. Poleteli anđeli poput ptica i dotakli predivan osmeh tvoga lica, nek ponesu poruku na krilima belim da sretan Dan zaljubljenih od srca ti želim!

5. Često je teško pronaći reči jer je onih pravih malo, zar su one potrebne da shvatiš da mi je do tebe stalo? Srećan Dan zaljubljenih!

6. Srećan sam što imam devojku koja je pametna, lepa, zabavna i dovoljno luda da želi da izlazi sa mnom i gle, eto čuda! Srećan ti Dan zaljubljenih!

7. Pogledaj mesec što na nebu putuje, seti se srca što za tobom luduje. Imam jednu želju, a ona je prosta, da si pored mene bilo bi mi dosta! Srećan Dan zaljubljenih!

8. Voleo sam te juče, volim te danas i voleću te sutra, ma... Voleću te zauvek! Srećan Dan zaljubljenih!

9. Neka Dan zaljubljenih bude naš dan kada pokazujemo prava osećanja. Zapravo, neka svaki dan bude naš dan kada ćemo se voleti. Srećan ti Dan zaljubljenih!

10. Budi svoja, budi moja... To me čini srećnim. Želim da se zauvek volimo i pazimo, jer moj život bez tvog lepog lica nema smisla. Ti si najlepša devojka na svetu koja me iz dana u dan čini srećnim!

shutterstock.com

Najsrećniji su zaljubljeni

11. Dan zaljubljenih je samo još jedan dan u godini kada se prisetimo zašto se volimo. Neka tako bude svakog dana i neka naša ljubav potraje zauvek! Jedina moja, volim te.

12. Volim tvoju kosu, volim osmeh tvoj, učiniš me srećnim kada ti vidim broj. Volim što se volimo i što si moja, ali najviše volimo što svaki Dan zaljubljenih slavimo još zaljubljeniji!

13. Skinuću ti zvezde s’ neba, i sve ostalo što treba! Ti si moje sunce koja sja i znaj da te volim ja. Uvek budi lepa kao što jesi i nama će nešto lepo da se desi! Ovo je samo još jedan dan u godini kada priznajem da volim te ja, zato zauvek budi moja! Srećan Dan zaljubljenih!

14. Danas je naš dan, koji je samo od ljubavi satkan. Želim da te volim kao nikad pre, pa zato danas ostavi drugo sve! Srećan Dan zaljubljenih!

15. Želeo sam radost, želeo sam ljubav, želeo sam tebe i sve želje su mi se ostvarile! Ono što želim jeste da ovo zauvek potraje! Volim te draga moja.

16. Ovo je još jedan dan u godini kada želim da ti pokažem koliko te volim. Ti si nešto najlepše što mi se desilo u životu, baš zato što si najlepša i najbolja devojka na ovom svetu! Volim te!

17. Nikada te neću ostaviti jer mi je do tebe stalo, uvek ću biti kraj tebe, čak i kad ne bude trebalo. Ti si moja sreća, ti si moje sve. Samo ću ti reći: Ljubavi, volim te!

18. Ako negde postoji sjaj, onda je on u tvojim očima. Ako negde postoji bol, onda je to život bez tebe. Ako je iko na ovom svetu voljen onda si, veruj mi, ti!

19. Da se sva mora sveta razbiju u kapi, koliko bi ih bilo? Da se sve zvezde svemira zbroje, koliko bi ih bilo? Ne znam, ali mojih poljubaca bi bilo više.

20. Htela bih da napišem najlepše stihove za tebe, htela bih da otpevam najlepšu pesmu za tebe, htela bih da ti ispletem džemper crvene boje, da ga uvek nosiš i da se zna da je tvoje srce moje. Ali ne znam ni da pišem, ni da pevam, ni da pletem, samo mogu da ti kažem da te ludo volim ja!

shutterstock.com

Slavite ljubav svakoga dana!

21. Zbog tebe se ujutru budim, zbog tebe hoću da poludim. Moje srce samo za tebe kuca, moje srce samo tebe želi, samo ti i niko drugi na ovom svetu za mene ne postoji. Zato me danas baš ti ludo voli!

22. Kada si ušao u moj život, sve se okrenulo naglavačke, ljubav je dobila novu dimenziju za mene, promenio si mene i moje poglede na svet, učinio da nikada ne budem tužna, da nikada ne budem sama, da uvek volim i osećam se voljeno. Svaki svoj osmeh za tebe nosim i hoću da znaš da te mnogo volim.

23. Daj mi tvoju ruku i zažmuri. Čujes li kako moje srce kuca? Razumeš li sto kaže? Priča o mojoj ljubavi prema tebi!

24. Ti si moja iluzija, ti si moja stvarnost, ti si moja opsesija i moja realnost, ti si moja maza mala i prelepo zračiš, ti si moje malo srce i mnogo mi značiš!

25. S tobom želim sve, sva jutra i sve noći. Sanjam te kada spavam, ali i budna. O tebi mislim danima i ne znam kako opisati osećaj kada te nema kraj mene. Ti si moja mirna luka u koju uplovim svake noći i svakog jutra. Znaj da te volim!

Shutterstock

Izjavljujte ljubav svakodnevno voljenoj osobi 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)