Brak i veze

MALTRETIRAO ME JE GODINAMA A ONDA SAM SE UDALA ZA NJEGA: Nakon saobraćajne nesreće sve se promenilo i Loren je odučila da se venča sa Lukasom i ostavi sve bez reči (VIDEO)

Lukas je neprestano zadirkivao Loren kao srednjoškolac, ali jedna neobična situacija ih je zauvek spojila!

04.02.2023 18:02

MALTRETIRAO ME JE GODINAMA A ONDA SAM SE UDALA ZA NJEGA: Nakon saobraćajne nesreće sve se promenilo i Loren je odučila da se venča sa Lukasom i ostavi sve bez reči (VIDEO)
Instagram-laurenenslow

Pojedini imaju tu sreću da se venčaju sa srednjoškolskom ljubavlju, a upravo to je slučaj sa Loren Enslou (20) i Lukasom Olsenom (21). Njihova priča specifična je po tome što je tokom petnaeste godine Lukas neprestano zadirkivao Lauren po hodnicima škole, što u tom trenutku nije bilo nimalo simpatično. Njegovi drugari su došli do ideje da ona zbog svojih krupnih očiju navodno liči na Lindu iz crataća Bob’s Burgers i to su joj neumorno dobacivali. Lukas je mislio da će ispasti iz društva ako i on baš poput drugara iz odeljenja ne dobacuje devojci ružne stvari. 

- Mrzela sam ga i nisam mogla da ga smislim. Kad god bih ga videla po hodnicima znala sam da će da me maltretira i dobacuje za mnom gluposti. Prvi put smo normalno pričali kada sam imala saobraćajnu nesreću sa mamom i sestrom 2017. godine. Drugo vozilo je naletelo na naše, srećom nije bilo povređenih. Lukas je prolazio parkingom i pomislila sam kako je on poslednja osoba koja mi u tom trenutku treba, ali on je pritrčao kolima i odmah krenuo da nam pomaže - započinje priču Loren, a prenosi Dejli star.

 

 

Loren i Lukas su posle sudbonosne nesreće počeli da se druže, a potom i da izlaze. Oni su se punih 6 godina zabavljali, da bi na dan njihovog upoznavanja samo 6 godina kasnije Lukas zaprosio svoju izabranicu na vrhu planine.

- Mnogi mi govore da je nemoguće da se zaljubim u dečka koji me je matretirao tokom srednje. Međutim, mi se tada nismo poznavali. On je hteo da ga društvo prihvati, a kasnije mi je priznao i da sam mu se uvek dopadala, pa nije znao kako da mi privuče pažnju. Glupo bi bilo da odbijem da se udam za njega posle 6 godina zabavljanja zato što mi je dobacivao gluposti tri meseca kada sam imala 14 godina - istrajna je Loren.

 

 

Ovaj specifičan par se venčao pre 3 meseca, a mlada ne može da prestane sa objavom fotografija po društvenim mrežama gde navodi koliko je srećna. Ona je blistala u dugoj čipkanoj venčanici uz koji je ponela i sicilijanski čipkani veo na vrhu planine koje je samo jedno od mesta gde su oni uslikani za album koji će imati počasno mesto u njihovom domu zauvek.

- Ne znam zašto sam je kao klinac od 15 godina zadirkivao da liči na Lindu, zapravo mi nikad nije ličila na nju. Tačno je da sam znao da to nije u redu i da joj ne prija, ali nisam želeo da budem jedini u društvu koji kontrira, i valjda je to bio pokušaj da me ona primeti - objasnio je Lukas.

 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)