Brak i veze

ŠETALA JE OBALOM I GLEDALA PRIPREME ZA NEČIJU PROSIDBU: Nije ni slutila šta se dešava dok nije ugledala njega i noge su joj zaklecale! (FOTO+VIDEO)

Malo je reći da je bila iznenađena i srećna potezom svog dečka.

28.01.2024 16:00

ŠETALA JE OBALOM I GLEDALA PRIPREME ZA NEČIJU PROSIDBU: Nije ni slutila šta se dešava dok nije ugledala njega i noge su joj zaklecale! (FOTO+VIDEO)
Instagram- onenicequote

Svaki muškarac koji želi da zaprosi ženu razmišlja na koji način da izvede najoriginalniju prosidbu. Situacija je komplikovanija ukoliko par ne živi u istom gradu ili čak državi. Veze na daljinu imaju svojih prednosti, ali i mana. Jedan momak je rešio da više ne živi odvojeno od svoje voljene, već da je zaprosi kako bi što pre otpočeli zajednički život. 

- Jao, pogledaj! Ovde je sve oranizovano kao za neku prosidbu. Tačno je prosidba u pitanju. Divno je! Ali hajdemo, da im ne smetamo - čuje se kako govori ova devojka.

Primetno je da je uveliko zima, ova devojka je u debljoj jakni, dok nosi u ruci kafu kojom očigledno pokušava da se ugreje. Međutim baš kada se priprema da se udalji kako bi izdaleka nesmetano posmatrala nečiju prosidbu, primetila je svog dečka, koji uopšte ne živi u njenom gradu. Tek tada ona shvata da je cela ta scena prosidbe zapravo namenjena njoj. 

Malo je reći da je devojka iznenađena, šokirana i presrećna u isto vreme. Od iznenađenja su joj zaklecale noge i samo je sela na beton dok se nekontrolisano smeje i potom grli dečka. Izgleda da je ova devojka bila toliko uzbuđena, da snimak i nije usnimljen do kraja. 

 

 

Video je samo na Instagramu dobio 625.000 sviđanja, dok su se komentari ređali.

- Nije moglo bolje da ispadne.

- Ne znam da li je planirano da izgleda kao da je prosidba za nekog drugog, ali ispalo je odlično.

- Kakav divan zaljubljni par.

- Ona je zaista srećna, to se vidi po njenom osmehu.

- Neka im je sa srećom.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)