Brak i veze

UČITELJICA JE UŠLA U UČIONICU, NE SLUTEĆI ŠTA JE ČEKA: Ono što se potom dogodilo neće moći da zaboravi do kraja života! (VIDEO)

Sve je bilo brižljivo pripremano nedeljama ranije

13.01.2024 12:01

UČITELJICA JE UŠLA U UČIONICU, NE SLUTEĆI ŠTA JE ČEKA: Ono što se potom dogodilo neće moći da zaboravi do kraja života! (VIDEO)
tiktok/printscreen/rachelleibold

Učiteljica Rakel Lejbold uobičajeno je ušla u razred, i ne sluteći da će joj se tog dana život potpuno promeniti. Bio je petak i ona je tradicionalno pripremila čas u školi u Indijani. Znala je da će tog dana ugostiti misterioznog čitača, odnosno da će se u učinioici pojaviti neko od rođaka mališana iz razreda koji će đacima pročitati priču, a onda pokrenuti debatu o likovima i porukama iz iste.

Ali, umesto neke tetke, ujne, strica ili deke u učionici se pojavio Rakelin dečko Augustin. Ona se obradovala, jer je to bila prilika da provedu još malo vremena zajedno. Ujedno, bilo joj je zanimljivo da otkrije koju priču će njen dečko pročitati učenicima.

tiktok/printscreen/rachelleibold

Prosidba u učionici

Ipak, nije mogla ni da pretpostavi da će gostovanje njenog dečka tokom školskog časa biti ono koje će pamtiti do kraja života. Poput ostalih misterioznih čitača, i Augustin je mališanima iz razreda pročitao odabranu priču, a onda ih je zamolio za dodatni minut vremena da bi, kako je rekao, pročitao još jednu posebnu stranicu za koju niko nije znao da postoji.

Tad je ustao sa stolice, kleknuo ispred svoje voljene, izvadio prsten i pitao je da li pristaje da se uda za njega. Rakel se okrenula ka mališanima, vidno iznenađena i srećna, a onda je došao trenutak da odgovori na Augustinovu prosidbu. Naravno, rekla je „da“, pa su se verenici zagrlili pred celim razredom dok su ih deca s oduševljenjem posmatrala i cičala od radosti i uzbuđenja.

Tad se saznalo da je zaljubljeni Augustin nedeljama pripremao prosidbu, te da je na tu temu razgovarao i sa direktorom škole, kako se ne bi desilo da prekrši protokol u želji da zaprosi voljenu Rakel. Ispostavilo se da je mnogo više ljudi znalo za ovaj plan nego što je Rakel mogla i da pretpostavi. Ipak, to je nije omelo da svom dečku kojem romantika očigeldno nije strana kaže „da“ i da snimak sa ovog školskog časa objavi na TikToku.

 

@rachelleibold

What started out as a typical mystery reader for me and my 2nd graders this Friday - my boyfriend had a surprise last extra page for the book he read… I & my 2nd graders will never get over this!! ♬ original sound - rachel leibold

 

- Promišljen. Zaljubljen. Kreativan. Čestitam, Rakel, vaš budući suprug je zaista divan!

- Deca su bila tako uzbuđena, ovo je bilo divno gledati!

- Kad sam bila u drugom razredu, moju učiteljicu je zaprosio vatrogasac sa kojim se zabavljala. Takođe je došao u školu i pred nama joj je dao prsten. Još se živo sećam te prosidbe.

- Kakva divna uspomena za mališane. Morate da ih pozovete i na venčanje – bili su neki od komentara ispod snimka koje je Rakel podelila na svom TikTok nalogu.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)