Brak i veze

SEDELA JE U SOBI, A KADA JE PODIGLA POGLED UGLEDALA JE SCENU KOJA RASPLAKALA: Devojka nije mogla da veruje šta vidi na prozoru iz stana preko puta!

Mislila je da se tako nešto dešava samo u filmovima, ali ju je ovaj par demantovao.

06.01.2024 17:10

SEDELA JE U SOBI, A KADA JE PODIGLA POGLED UGLEDALA JE SCENU KOJA RASPLAKALA: Devojka nije mogla da veruje šta vidi na prozoru iz stana preko puta!
Printscreen/TikTok/nkendra82

Javne prosidbe su postale opšti trend pa na društvenim mrežama stalno nailazimo na primere koji iznova pokazuju na koje sve načine muškarci žele da pitaju svoju lepšu polovinu da provedu zajedno život. Imali smo prilike da vidimo prosidbe na najneobičnijim mestima i na najneobičnije načine, a cilj je bio isti- da ona kaže "da". Iako su mnoge od tih prosidbi pozitivno rezultirale bilo je i onih neočekivanih i za koje neki nisu neki od partnera bili spremni. 

shutterstock.com

Prosidba je potvrda da neko želi sa vama da provede život

Zbog toga su mnogi korisnici mreža komentarisali kako ne vole javne prosidbe, koliko god to izgledalo filmski jer nikada nismo sigurni da li će druga strana da prihvati ponudu. Većina se složila u svim tim diskusijama da nema ništa lepše od intimnosti i intimne atmosfere u kojoj se tako nešto dešava potpuno spontano.

Jedan par, pretpostavlja se iz Čikaga, privukao je veliku pažnju javnosti pošto je jedna njihova komšinica uspela da zabeleži trenutak koji će pamtiti večno. Dok je devojka sedela u svojoj sobi preko puta njene u susednoj zgradi jasno se mogla videti scena u kojoj muškarac prosi svoju devojku, ispisavši pitanje na prozoru svog stana "hoćeš li se udati za mene?". Dalje u snimku se vidi kako je devojka na trenutak zaplesala ali i verovatno pristala na njegovu ponudu. Ovaj intiman čin ljubavnog para sakupio je na mreži 2,9 miliona sviđanja a ljudi su bili oduševljeni jednostavnošću ovog momka i nemanjem potrebe da se javno ističe i priprema neke "scenske nastupe".

 

 

- Ovo je definitivno prosidba mojih prijatelja, ako je u Čikagu!

- Dragoceno....želim tliko privatnu prosidbu...

- Ali način na koji oni plešu okolo....obožavam

- Moj suprug je meni verenički prsten stavio na prst dok sam spavala i kada sam se proobudila samo me pitao da li želim da se udam za njega.

- Toliko se plašim niko me ne voli dovoljno.

- Želim im da budu srećni zauvek- bili su neki od komentara.

Ova prosidba je sve oduševila i mnogi su komentarisali kako su takvi intimni trenuci dragoceniji od bilo čega i da ovakve veze mnogo više obećavaju od onih koje su imale javnu prosidbu. Neki tiktokeri su komentarisali da je u današnje vreme zaista teško naći srodnu osobu i nekoga ko će istinski poželeti da gradi dom sa vama, takođe su se složili da to nije nemoguće i da treba dati priliku pravim ljudima.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)