Brak i veze

"TO NIJE LJUBAV, TO JE ZNAK UPOZORENJA": Potez ovog muškrca izazvao je burnu debatu na internetu, svi su šokirani time šta je uradio

Neki smatraju potezom ljubavi, drugi ga smatraju nasilnikom.

04.01.2024 14:15

"TO NIJE LJUBAV, TO JE ZNAK UPOZORENJA": Potez ovog muškrca izazvao je burnu debatu na internetu, svi su šokirani time šta je uradio
Printscreen/TikTok/overtime

Svako od nas pokazuje ljubav na različite načine. Iako većina želi da čuje te famozne reči "volim te" one često nisu merilo ljubavi ukoliko ne prate pozitivna dela koja radite za svoju voljenu osobu. Naravno, većina nas misli da je to dokaz i potvrda da nas neko voli, međutim, kako postajemo zreliji s godinama, shvatamo da se iza ljubavi kriju suptilniji znaci i potezi.

Printscreen/TikTok/overtime

Bračni par je prošao na arkingu ne sluteći šta će se dogoditi u narednom trenutku

Dok će neki to pokazivati pomaganjem u kući, drugi nekom popravkom u vašem stanu, treći će o vama brinuti i iskazati vam ljubav tako što će vam spremiti neko posebno jelo koje volite. Ipak, jedan muškarac je pokazao koliko voli svoju dragu. U objavi koja je svanula na TikTok-u i koja je sakupila preko 600.000 sviđanja on je pokazao koliko mu je stalo do njegove lepše polovine. 

Njih dvoje su želeli da prođu pored rampe i odu na parking, međutim, u jednom trenutku se podignuta rampa spuštala te je udarila u glavu ženu. Dok se ona držala za glavu, muškarac je pokušao da shvati šta se dogodilo i na koji način da odreaguje, da bi u jednom trenutku pokušao da odgurne rampu, a onda i da je otkači iz ležišta želeći da je "kazni". Onda je sa svojom suprugom nastavio svojim putem.

 

Iako je u opisu objave stajalo "to je ljubav" mnogi su okarakterisali ovaj čin "varvarstva" i kao "crvenu zastavicu".

 - Neee, to je ljutnja.

- To nije ljubav, to je znak upozorenja.

- Veliko poštovanje za gospodina.

- To je definicija ljubavi.

- Ako ne odreaguje ovako ne želim ga.

- Stvari koje radimo zbog ljubavi.

- Ali to je njihova greška - bili su neki od komentara.

Većina žena je bila oduševljena ovim potezom čoveka, složivši se kako je on odreagovao na pravi način i po svom osećaju, te pokazavši koliko mu je stalo do svoje partnerke. Ipak, muškarci su u komentarima bili drugačijeg mišljenja rekavši kako je njegovo ponašanje upitno i kako bi žena trebalo da razmisli kakvu osobu ima pored sebe.

Mnogi su komentarisali kako je po sredi nasilno ponašanje i nemogućnost da se muškarac iskontroliše u nekim situacijama što je po mnogima  opasan alarm u jednoj vezi.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)