Zanimljivosti

SVE ŽENE NA ŠETALIŠTU SU BILE HIPNOTISANE LEPOTOM OVOG MUŠKARCA: Kada su čule njegov telefonski razgovor, nijedna nije mogla da zadrži suze (VIDEO)

Od njegove lepote biste zaboravile šta ste htele da kažete, a tek da razgovarate sa njim...

02.01.2024 16:05

SVE ŽENE NA ŠETALIŠTU SU BILE HIPNOTISANE LEPOTOM OVOG MUŠKARCA: Kada su čule njegov telefonski razgovor, nijedna nije mogla da zadrži suze (VIDEO)
Printscreen/TikTok/doseofsociety

Za žene se često priča kako su lepši pol i kako svojom lepotom neke plene gde god se pojave, to važi i za muškarce. Mada je retko videti nekog ko "zaslepljuje" svojom lepotom, činjenica je da takvih muškaraca ima oko nas. U zavisnosti od tipa koji žene preferiraju svaka će dati različitu definiciju atraktivnog momka, međutim, univerzalni odgovor je da "kad je neko lep, to se vidi". 

Jedan muškarac je u nekoj uličnoj anketi privukao veliku pažnju svojom pojavom. Zgodni markantni čovek sa izrazito zelenim očima nikoga nije ostavio ravnodušnim. Nasmejan lik, rupice na obrazu i pravilne crte lica koje krasi tamniji ten, osvojili su srca žena širom sveta.

shutterstock.com

Atraktivni muškarci su oduvek privlačili pažnju žena

Osim toga što je on bio prava atrakcija na ulici svih koji su ga videli, ni oni koji su do njegove lepote došli putem društvenih mreža, nisu ostali imuni. Međutim, ono što je žene posebno oduševilo je njegov odgovor na pitanje "ko je bio njegov najveći oslonac prethodne godine". Iako su možda mnoge od nas u prvi mah pomislile da je to neka žena zbog koje noću ne spava i da je to žena njegovog života, u pitanju je njegova majka, koju je i uživo pozvao bez razmišljanja na zahtev novinarke.

- Na ulici sam i zaustavili su me da me pitaju  "ko je bio moj najveći oslonac prošle godine" I rekao sam da si to bila ti pa su me zamolili da te pozovem i kažem to- rekao je ovaj mladi muškarac kroz osmeh i suze koje su se nazirale u očima.

- Jaoooo...volim i ja tebe dušo moja mnogo. Tako me činiš srećnim- kaže mu majka u slušalici.

Momak je kroz smeh uspeo da izgovori "volim te" i da svojoj majci time poruči koliko mu znači, a onda je srećan završio razgovor sa njom, objasnivši kako je njegova majka jaka i nepokolebljiva i kako zna da će ona uvek biti tu za njega.

@doseofsociety

Let that person know now 🥺✨ ♬ original sound - Dose of Society

- Momak je biblijski divan.

- Izgleda poput vampira.

- Njegove oči...

- Svi želimo da ga upoznamo.

- Koliko zgodan muškarac..

- Predivan muškarac sa predivnom dušom- bili su neki od komentara.

I dok su jedni komentarisali kako u skorije vreme nisu videli lepšeg muškarca drugi su bili oduševljeni njegovim odgovorom priznavši kako je majka neko na koga uvek može da računa i ko mu je protekle godine davao punu podršku. Istakavši važnost jake veze koju sin treba da ima sa majkom, mnogi su se složili da to znači da će na isti način tretirati svoju buduću ženu i da će iskazivati ljubav i poštovanje na pravi način.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (2)

Milica

02.01.2024 18:59

Papi sa tiktok-a je lepši i sa još lepšim zelenim očima.Potražite ga na tiktoku pod imenom "Papi"

Milica

02.01.2024 21:29

Realno, bljak. Bezvezan lik.