Roditeljstvo

HTEO JE DA SE NAŠALI SA MAMOM PA NAPRAVIO HAOS: Potez ovog mališana je šokirao njegovu majku koja je vrištala od besa! (VIDEO)

Ovaj snimak je hit na društvenim mrežama i ima 17,6 miliona pregleda.

30.12.2023 10:00

HTEO JE DA SE NAŠALI SA MAMOM PA NAPRAVIO HAOS: Potez ovog mališana je šokirao njegovu majku koja je vrištala od besa! (VIDEO)
Tiktok

Mališani su skloni raznim nestašlucima pa često ne biraju vreme ni mesto da se našale sa ukućanima. Najčešće nisu ni svesni kako će njihov određeni potez da utiče na drugu osobu i kakvu štetu mogu da na nanesu. Upravo to se dogodilo jednoj mami čiji snimak je postao pravi hit na društvenim mrežama i koji je pregledan verovali ili ne čak 17, 6 miliona puta.

 

 

Napad s leđa

Na snimku koji se pojavio na Tik Toku vidi se žena koja stoji na merdevinama i kreči nešto oko prozora. U jednoj ruci drži četku a u drugoj posudu sa bojom. Okrenuta je leđima ostatku sobe pa ni ne vidi šta joj se dešava iza leđa.

U jednom trenutku sin joj se prikrao iza leđa. U ruci drži plastičnu igračku puške i poput pravog vojnika zauzeo je pozu i u pravcu majčinih leđa ispalio plastičnu kugilcu. Iznenađena žena koja nije očekivala ovakav „napad“ pada na leđa na obližnji kožni kauč sa sve posudom sa bojom i sva se ispolivala. Ne samo što je bojom ispolivala sebe po licu i odeći već i kauč pa se čuje kako počinje da vrišti od besa.

Moj kauč! Moj kauč! – luje se u pozadini snimka dok je njen sin pobegao glavom bez obzira.

Nema sumnje da je dobio ozbiljnu kaznu nakon što ga je majka uhvatila. Usledili su brojni komentari na ovaj post koji je postao hit na mrežama i šerovan je čak 1,5 miliona puta.

- Ona nije ni zabrinuta što je ispolivala lice farbom koja joj je u očima samo vrišti zbog kauča.

- I posle neka neko kaže kako je lako biti majka!

- Ovaj klinac je pravi profesionalac, kako je zauzeo stav! Ali, verujem da nakon što ga je majka dohvatila nikad više nije uzeo ovu igračku u ruke.

- Hahaha imati decu je tako zabavno. Naravno, kad ovo nije tvoje već tuđe dete.

- I moja deca stalno testiraju moje strpljenje. Doduše, nisu imali ovakve ispade, ali bilo je raznih neprijatnosti i nestašluka.

- Zašto svi napadate dečaka? Zar ste zaboravili kakvi ste vi bili kao deca i kakve ste gluposti pravili. Dete kao i svako drugo dete – bili su samo neki od komentara na ovaj post.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)