Roditeljstvo

IDILIČNA SLIKA PORODICE OKUPLJENE OKO JELKE NESTALA JE U TRENU: Mama je fotografisala ćerku, ali onda je nastala katastrofa, dečak se u trenu prestravio! (FOTO+VIDEO)

Snimak koji je izazvao polemiku na društvenim mrežama, da li su roditelji napravili grešku?

29.12.2023 11:02

IDILIČNA SLIKA PORODICE OKUPLJENE OKO JELKE NESTALA JE U TRENU: Mama je fotografisala ćerku, ali onda je nastala katastrofa, dečak se u trenu prestravio! (FOTO+VIDEO)
Instagram-trendmusical

U jednom porodičnom domu, dok su se odvijale poslednje pripreme za prazničnu sezonu, neočekivan događaj uneo je iznenađenje i smeh među članovima porodice. Majka je sredila ceo dom, okitila jelku i gledala kroz kameru telefona kako da ovekoveči najbolje kadrove praznične atmosfere. Ćerka predškolskog uzrasta strpljivo je čekala da bude fotografisana pored jelke.

Mama je počela da fotografiše ćerkicu, a niko nije obratio pažnju na dečaka od nepune dve godine koji se sve vreme vrzmao oko postolja novogodišnje jelke, koja je svetlucala upaljenih lampica. Mališan je u trenutku neopreznosti uhvatio donji deo jelke i izazvao pravi praznični haos, kojem se niko nije nadao.

Jelka se cela srušila, ostavljajući prisutne zapanjene. Umesto da uhvati trenutak besprekorne sreće ćerkice tokom fotografisanja, majka je bila svedok neplanirane propasti novogodišnje dekoracija, koju je toliko pažljivo okitila. Ona na trenutka uviđa da sin uopšte nije povređen, ali na majčinom licu je i dalje šok zbog uništene dekoracije. Dečakova sestra je vidno zapanjena prizorom polomljenih ukrasa na podu.

Izraz lica mališana je bio taj koji je izazvao najveći broj komentara. Izgleda da nije bio svestan da će ukoliko povuče samo jedan jedini ukras, pasti i cela jelka. On takođe, iako veoma mali, shvata da  je uradio nešto što se ne sme. Mališan je napravio maltene bolnu grimasu na licu, prekrivši napola otvorena usta u šoku! Međutim, najverovatnije mu je mama rekla da to nije ništa strašno i da će popraviti jelku, pa se već sledećeg trenutka njegovim licem protegao širok, opuštajući osmeh.

 

 

Snimak je samo na Instagramu dobio 14.000 sviđanja, dok su se komentari smenjivali.

- O moj bože, on je napravio identičan izraz lica kao dečak u filmu “Sam u kući!”

- Čak je i beba uplašena šta se desilo.

- Sam položaj jelke bio je katastrofa u najavi, nasred sobe, a imaš dvoje male dece koji će je sigurno srušiti.

- Ne smem ni da zamislim šta se moglo desiti da je ta jelka pala na njega.

- Dečakov izraz lica je genijalan.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)