Dete

MALENI DEČAK JE UZBUĐENO GLEDAO U ROĐENDANSKU TORTU: A onda je uradio nešto što niko nije očekivao i završio u suzama!(VIDEO)

Snimak sa proslave prvog rođendana ovog mališana postao je hit na internetu.

21.12.2023 17:01

MALENI DEČAK JE UZBUĐENO GLEDAO U ROĐENDANSKU TORTU: A onda je uradio nešto što niko nije očekivao i završio u suzama!(VIDEO)
Instagram-kidsgettingturnt

Prva rođendanska torta je nešto posebno. To nije samo desert, već i slavlje, trenutak radosti i sećanje na prvu godinu života deteta koje je ušlo u naš svet. Priprema za ovaj poseban događaj počinje danima unapred. Roditelji, porodica i prijatelji žele da ovaj dan bude nezaboravan, a torta je glavni deo tog iskustva, zato niko ne bi želelo da nešto krene naopako. 

Međutim prava čarolija dešava se kada se torta stavi pred slavljenika. Upravo takav snimak je pregledan milionima puta na Instagramu. Torta okruglog oblika i plavog fondana na kojoj je stavljena jedna svećica postavljena je direkrno ispred dečaka koji sedi u hranilici. Detetove oči sjaje od uzbuđenja i čuđenja dok svi gosti pevaju "Srećan rođendan". Prva svećica na torti sija i poziva na želju, a osmesi koji okružuju taj trenutak čine ga neprocenjivim.

Instagram-kidsgettingturnt

Slavljenik i torta

Mama i gosti uglas pevaju reči poznate pesme dok svi podstiču mališana da oduva svećicu. Niko ne sumnja da dečak to neće moći da izvede budući da je u pitanju samo jedna svećica. Dečak je oduševljen, kako tortom, tako i svećicom, prijateljima, pesmom i svime što ga je tog trenutka sačekalo. Tako da je on spreman nešto da uradi sa svećicom, ali nažalost još uvek ne zna šta. Svećica ga mami svojim sjajem, međutim, dečak umesto da je oduva, on je hvata rukom i gasi.

Šteta najverovatnije nije velika, budući da je bila u pitanju samo jedna sveća, ali deca uglavnom prate reakcije roditelje. Majka ovog dečaka je u trenutku kada je on dodirnuo plamen sveće vrisnula, a to su uradili i ostali gosti. Iako nije vidno povređen, mališan kreće da plače i urla više zbog njihove reakcije, nego zbog bola.

 

 

Video je pregledan milionima puta, a dobio je samo na Instagramu 4,5 miliona sviđanja, kao i na hiljade komentara.

- Dečak nije ni povređen, on plače jer su ostali tako reagovali.

- Zašto bi iko ostavio samo dete od godinu dana da odgonetne šta da radi sa svećicom, svašta!

- Dečak plače jer su ovi vrisnuli uglas.

- Zašto niko ne stoji pored bebe da mu pomogne kako bi se to izbeglo?

- Oni podrazumevaju da će beba od godinu dana znati sama šta da radi sa svećicom?!

- Kakva glupa stvar, staviti tortu sa svećicom ovako ispred deteta.

- Šta su očekivali?

- Ovo dete će još imati traume od ovog rođendana.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)