Roditeljstvo

TATA JE NA MINUT SKLONIO POGLED SA SINA: Ukopao se od šoka kad je ugledao dete u vodi do grla, nije mu bilo jasno kako je tu dospeo! (VIDEO)

Čim se mališan ne čuje u sobi sigurno smišlja neki nestašluk.

04.12.2023 10:00

TATA JE NA MINUT SKLONIO POGLED SA SINA: Ukopao se od šoka kad je ugledao dete u vodi do grla, nije mu bilo jasno kako je tu dospeo! (VIDEO)
Instagram-aquariums.rs

Mnogi roditelji znaju da kada su im deca isuviše tiha da garantovano spremaju neki nestašluk. Postoji veliki broj video-snimaka na kojima se vide mališani koji su upali u neku nevolju, budući da se neko vreme nisu oglašavali. Poznato je da deci svašta može da padne na pamet, pa je preporuka da ih do šeste godine nikada ne ostavljate bez nadzora.

Jedan tata se uverio da je njegov sinčić napravio nestašluk čim ga nije čuo neko vreme. Ovaj otac ušao je u prostoriju i krajičkom oka već video o čemu se radi. Naime, njegov dvogodišnji sin je nekako uspeo da uđe u ogroman kućni akvarijum koji je stajao kod zida.

Instagram-aquariums.rs

Dečak koji je neopaženo ušao u kućni akvarijum

Kad je primetio da se mališan nalazi u akvarijumu i da je, na sreću, sa detetom sve u redu, ovaj otac je pohitao da uzme mobilni kako bi zabeležio ovaj nesvakidašnji trenutak. Snimak počinje slikom hodnika iz koga izlazi otac i uz polusmeh govori: “O, ne, ne, ne!”. Zatekao je sina koji stoji na dnu akvarijuma, a voda mu doseže tik do grla. Dečak je u pelenama i crnoj majici, a iako je video oca nije pokazao nikakve znake iznenađenja i nastavio je da istražuje akvarijum, baš kao da se ništa nije dogodilo.

Video je izazvao salve smeha na društvenim mrežama, ali i zabrinutust pojedinih roditelja. Veliki broj njih je smatrao da je dečak ostao predugo sam, čim je smislio način i uspeo da uđe u akvarijum totalno neprimetno. Pojedini su čak osuđivali ovog oca za zanemarivanje deteta i smatrali ga veoma lošim roditeljem, budući da je pohitao da snima ovo, umesto da odmah izbavi dete. 

 

 

Snimak je samo na Instagramu dobio 135.000 sviđanja, ali i veliki broj podeljenih reakcija.

- Čim primetite da je dete neuobičajno tiho, znate šta vas čeka.

- Kako je ovako mali uopšte uspeo da uđe ovde?!

- Ovo nije za šalu, dete je moglo ozbiljno da se povredi, dok je ishod mogao da bude fatalan da je voda bila nešto dublja.

- Samo mogu da zamislim šta bi bilo da je dečak sa sve ovim ogromnim akvarijumom pao na pod!

- Jadne ribe, sada će uginuti zbog velikog broja bakterija u vodi.

- Ma kakve ribe, dečak se jedva izbavio.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)