Roditeljstvo

"KO ZNA ŠTA JE SVE TU BILO DOK DA MAMA NIJE DOŠLA KUĆI": Rekla je suprugu da pripazi na dete i psa u njenom odsustvu, kada se vratila zanemela je od prizora u sobi (VIDEO)

Da li znate kako tate zabavljaju decu kada majka nije tu?

22.11.2023 18:03

"KO ZNA ŠTA JE SVE TU BILO DOK DA MAMA NIJE DOŠLA KUĆI": Rekla je suprugu da pripazi na dete i psa u njenom odsustvu, kada se vratila zanemela je od prizora u sobi (VIDEO)
Instagram-pubity

Neretko se dešava da mame ostave tate da čuvaju decu, a iznenade se neredom ili nestašlucima koje uslede. Mnogi očevi imaju ideje i načine čuvanja dece koji se u velikoj meri razlikuju od onih koje imaju mame. 

To ilustruje i jedna žena koja je ostavila ćerkicu da se o njoj brine tata dok ona nije kod kuće. Ni sanjala nije u kakvoj situaciji će ih zateći kada se iznenada vrati. Snimak je pregledan milionima puta i rado je prosleđivan na društvenim mrežama.

Video počinje slikom vrata koje ova mama polako otvara, a ima i šta da vidi. Tata je na velikom bračnom krevetu u spavaćoj sobi, dok devojčica nije pored njega. Ćerkica od oko dve godine je podignuta na visoki naslon od kreveta. Međutim, ona nije jedina koja je tu dospela. Naime, pored nje je i njihov pas, zlatni retriver. Mnogi su se u komentarima pitali kako je pas dospeo tamo gore. Međutim, očigledno je da ga je ovaj tata popeo tu. Pošto mama otvori vrata od spavaće sobe, ona ostaje zatečena prizorom tate koji leži na krevetu i ćerkice i psa koji stoje na naslonu od kreveta, blizu plafona.

Devojčica koju je tata popeo na naslon od kreveta jedva čeka da skoči sa njega pravo na krevet. Ona tako skače i pada na krevet uz širok osmeh, dok tata ustaje pa i on skače i improvizovano pada po krevetu. Ko zna koliko puta je ova scena ponovljena, ali jedini koji ne skače dole na krevet i tatu je pas. Pošto se popeo gore, ovom psu više nije ni bilo do silaženja.

- Rekla sam suprugu da pričuva decu - stoji u opisu videa.

 

Snimak je samo na Instagramu dobio milion i 127.000 sviđanja, dok su se komentari ređali.

- Samo mi nije jasno kako je pas dospeo ovde gore.

- Pas je taj koji izigrava sudiju i broji ko ima više skokova, tata ili ćerka.

- Pas samo što ne progovori: “Mama, lepo sam bio protiv svega ovoga, ali naterali su me!”

- Ko zna šta je tek sve bilo dok mamam nije došla kući.

- Zbog toga ja mužu nikad ne ostavljam decu.

- Ali opis “rekla suprugu da pričuva decu”, kao da je i pas dete!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)