Zanimljivosti

UŠLA JE U SOBU I UGLEDALA ČUDNOG ČIKU NA KREVETU: Prolomio se vrisak deteta kroz kuću, majka uletela i dograbila devojčicu koja je plakala od straha! (VIDEO)

Uplašena devojčica nije mogla da se smiri.

05.11.2023 11:00

UŠLA JE U SOBU I UGLEDALA ČUDNOG ČIKU NA KREVETU: Prolomio se vrisak deteta kroz kuću, majka uletela i dograbila devojčicu koja je plakala od straha! (VIDEO)
Printscreen/TikTok/daisyhipsher

Tetke su posebna figura u životu deteta. Nisu stroge kao mame, a imaju neizmernu ljubav  prema detetu i ne postoji šta ne bi uradiloe za svoje sestričine i sestriće. U želji da obraduje dete jedna tetka je obukla kostim animiranog lika i omiljenog crtanog filma svoje sestričine ne sluteći kako će dete reagovati.

Urnebesan snimak pokazuje tetku koja se maskirala u kostim Loraksa, animiranog lika želeći da nasmeje svoju sestričinu.

Printscreen/TikTok/daisyhipsher

Žena je prišla devojčici u kostimu ali nije očekivala ovakvu reakciju

Obučena u narandžasti pripijen kostim uz telo sa brkovima i čizmama na nogama, ona je sela na krevet kad je u sobu ušla devojčica. Ugledavši nepoznatog i čudnog čiku koji je sedeo na krevetu dete je vrisnulo od straha dok se njen krik prolomio kroz kuću. Majka je odmah uletela u sobu i dograbila devojčicu koja je od straha plakala i vrištala. 

Kad je videla da vrag odneo šalu tetka se odmakla od sestričine, smejući se ali dete nije prestajalo da plače. Iako je mama objašnjavala devojčici da je to samo njena tetka ona je nepoverljivo kroz suze gledala u pravcu nepoznatog čike. 

U narednoj sceni vidi se devojčica koja je i dalje preplašena sedela na krevetu u naručju majke. Netremice je gledala u čudnog čiku koji je sedeo na susednom krevetu. 

Usledili su brojni komentari na mrežama.

- Nisam očekivala Loraksa u čizmama haha...

- Izgubila sam se kod dete pogleda sa strane. Kakav pogled!

@daisyhipsher Replying to @nikki lol here’s the full video from my instagram 😂 DISCLAIMER: i had no idea she’d react like that because this was not her first interaction with the Lorax (my sister). She was previously giggling but then got spooked when the Lorax got closer to her. We did not purposely scare her, it was just “luck” i was recording already lol #halloween #thelorax #scaredbaby #funnycostumes ♬ original sound - Daisy Hipsher

- Brate kakav je to kontakt očima.

- Ne znam zašto ljudi imaju potrebu da na ovaj način plaše decu.

- Jadno dete, koliko se uplašila - bili su neki od komentara.

Dejzi Hipšer koja je objavila ovaj video objasnila je kako je interakcija njene sestre i devojčice u početku bila opuštena i da nisu imale nameru da je uplaše. Međutim, devojčica se preplašila kada joj se njena sestra koja je bila prerušena u animiranog lika, približila malo bliže. Tiktokeri su priznali da ih je klio nasmejao, ali i upozorili da odrasli često zaborave da deca reaguju drugačije, te da ovakve šale treba izbegavati. 

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Vera

05.11.2023 15:57

Nije mi jasno zašto odrasli imaju potrebu da plaše decu. Dosta takvih snimaka vidim na fejsu.