Ispovesti

NA SAHRANI OCA TETKA MI JE OTKRILA ŠOKANTNU ISTINU O NJEMU: Mama ne zna ništa, sad ne mogu da joj se pojavim pred očima!

Najveće tajne saznaju se tek na kraju, a u to se uverila i ova mlada žena kojoj se život u trenu promenio iz korena.

28.02.2023 12:01

NA SAHRANI OCA TETKA MI JE OTKRILA ŠOKANTNU ISTINU O NJEMU: Mama ne zna ništa, sad ne mogu da joj se pojavim pred očima!
Shutterstock

Gubitak nekog od roditelja uvek je traumatičan, ma koliko godina da imamo u tom trenutku. Žena od 20 godina suočila se sa smrću oca i kao jedinica to je podnela veoma teško. Osoba koja je podjednako patila bila je i njena majka. Čini se da je brak njenih roditilja bio idiličan. Obeležavali su godišnjice i bili su jedan od onih retkih parova koji su se i u poznim godinama i dalje držali za ruke gde god bi pošli. Sahrana je dodatno uznemirila njenu majku, a doputovala je iz Kanade i rođena sestra njenog oca.

- Tetku retko viđam pošto živi daleko. Bila je neutešna na samoj sahrani, kao i moja mama. Posle sahrane nastavili smo na ručak, a tetka je sedela za stolom sa mnom. Posle nekoliko čašica razvezao joj se jezik i otkrila mi je neverovatne detalje o mom ocu. Pričala je kako je on u jednom trenutku našao ljubavnicu sa kojom je održavao vezu. Ona je ubrzo ostala trudna i rodila je dete, sina. Taj dečak je sada tinejdžer. Održavali su vezu punu deceniju, ali su pre nekoliko godina okončali vezu iako je on nastavio da posećuje sina i održava kontakt sa njim. Bila sam zapanjena saznanjem da je tata paralelno imao još jednu porodicu, a još više činjenicom da imam polubrata - rekla je mlada žena, a preneo Dejli miror.

Foto: Shutterstock

Ćerka na sahrani oca saznala šokantnu tajnu

Devojka je, kako su dani prolazili, sve više i više mislila na polubrata, želela je da ga upozna i ostvari kontakt sa njim, ali brinula se kako će njena majka reagovati na sve to.

- Svakodnevno sam bila na vezi sa tetkom. Pitala sam je šta misli o tome da li treba da kažem mami. Rekla mi je da tu odluku treba sama da donesem. Zato sam rešila da pitam i korisnike interneta da mi daju savet šta da radim. Jedinica sam i logično je da me je razočarala činjenica da je tata čak deceniju ne samo varao mamu, već paralelno imao drugu porodicu. S druge strane, mislim da sam veoma radoznala da upoznam brata, neprestano mislim o tome. Znam da je moja mama idealizovala tatu i da bi joj saznanje da je imao drugu ženu, sa kojom je dobio čak i sina, srušilo ceo svet, ne znam šta da radim - zavapila je ona.

shutterstock.com

Tetku je pitala šta da radi

Saveti koje je dobila na internetu bili su sledeći.

- Razumem koliko vam je stalo da upoznate jedinog polubrata, pogotovo pošto ste jedinica. Međutim, tu odluku ne treba ishitreno da donesete budući da ona ima velike posledice. Razmislite kolike će štete, a kolike koristi to imati na dalji vaš život i vaš odnos sa majkom -

- Ne verujem da je uopšte dobra situacija da vaša majka ikad sazna za sve to. Koliko vidim ona je iskreno mislila da je njen muž čitavog života voleo samo nju. Novo saznanje moglo bi da je uništi. S druge strane, da upoznate brata, a da to skrivate od majke, takođe nije rešenje. Istina će izbiti na videlo kad-tad, a zamislite kako bi se tek tada vaša majka osećala ako sazna da ste to krili od nje -

- Vama sada zvuči interesantno što ste saznali da imate brata, ali tu je i pitanje nasledstva, razmislite i o tome. S druge strane, vi ne znate želi li taj dečak uopšte vas da upozna. Pitanje je da li on uopšte zna da vi postojite i da li će vas uopšte prihvatiti - glasili su samo neki od odgovora na devočinu ispovest. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)