Zanimljivosti

BEZ PREMIŠLJANJA SE BACIO U PROVALIJU: Dok njegovi vršnjaci čuvaju unuke ovaj dekica ima neobičan hobi i testira sopstvene granice! (VIDEO)

Iako je u poodmaklim godinama to ga nije sprečilo da proveri svoju hrabrost.

03.11.2023 11:01

BEZ PREMIŠLJANJA SE BACIO U PROVALIJU: Dok njegovi vršnjaci čuvaju unuke ovaj dekica ima neobičan hobi i testira sopstvene granice! (VIDEO)
Printscreen/TikTok/skyparknormandie

Bandži džamp je poslednjih decenija više nego ikada popularan i omogućava mnogim rekreativcima i ljubiteljima adrenalina da testiraju sopstvenu hrabrost. Svi koji su isprobali opvu vrstu skoka sa velikih visina zakačeni za uže tvrde da nema većeg uzbuđenja od bandži džampa. Čak i posmatrači koji gledaju ovakve skokove često ostanu bez daha. 

pexels.com

Želeći da isprobaju adrenalin mnogi se odlučuju na ovaj skok

Uobičajeno je na ovakvim skokovima videti mlade ljude koji tetstiraju sopstvene granice, ali ima i starijih koji se odvaže na ovakav skok. Međutim, jedan snimak koji kruži internetom ostavio je bez daha sve koji su ga samo gledali. Video klip je nastao u jednom skajparku u Normandiji u Francuskoj. Iako bi bilo uobičajeno videti mladog muškarca ili ženu koji se sprema za bandži skok, posetioci ovog parka imali su priliku da vide deku koji se hrabro odvažio na skok bandži džampom. 

Instruktor je spremao za skakanje dekicu koji je evidentno u poodmaklim godinama. Nakon što su mu prikačili kaiševe vremešni starac strpljivo je čekao na litici da se strmoglavi u provaliju. 

Iako su mnogi korisnici mreže bili oduševljeni dedinom hrabrošću i odvažnošću, bilo je i onih koji su priznali da im čitava scena deluje zastrašujuće pitajući se da li skok bezbedan za njega s obzirom na njegove godine.

- Novi stil kiropraktike.

- Ostala sam bez teksta, ja plašim da skočim iz kreveta, a on skače bandži džampom.

- On je hrabriji od mene.

- Jednom se živi, uradi to.

- Dekica rastura a svi šokirano gledaju- bili su neki od komentara.

Mnogi su se pitali kakav je bio ishod i da li je sve proteklo kako treba, rekavši kako su snimak gledali u jednom dahu i bez treptanja. Hrabrom dekici mnogi su odali priznanje za to što je spreman da isproba nove stvari, a bilo je i onih koji smatraju da mu ovo nije bio prvi skok i da se ovim adrenalinskim sportom verovatno bavi duže vreme, inače bi njegova reakcija bila drugačija. 

Budući da su mnogi bili zabrinuti za njegovo zdravlje, administrator stranice koja je objavila ovaj snimak je pojasnio je da je za bandži džamp skok u ovom parku neophodno imati zdravstvenu potvrdu da nešto sposoban za ovakvu vrstu aktivnosti. Dekica je uspešno izveo skok i izrazio želju da što pre ponovi ovo iskustvo. 

BONUS VIDEO: 

 

Komentari (0)