Zanimljivosti

JEDAN DEKA JE OTVORIO ORMAR, A EVO ŠTA SE IZA NJEGA SKRIVA: Unuka otkrila neverovatno "blago" koje starac godinama čuva u tajnosti! (VIDEO)

Ovako nešto još niste videli.

16.07.2023 13:00

JEDAN DEKA JE OTVORIO ORMAR, A EVO ŠTA SE IZA NJEGA SKRIVA: Unuka otkrila neverovatno "blago" koje starac godinama čuva u tajnosti! (VIDEO)
Printscreen/TikTok/barstoolsports

Stari ormari često kriju neverovatne priče, a u njima nove generacije mogu pronaći razne zanimljivosti. Najčešće se radi o garderobi koja se više ne nosi, a deci su veliki ormari uvek bli omiljeno mesto za skrivanje. Međutim, retko kada pogledamo šta se nalazi iza ormara. Uglavnom mislimo da se radi o zidu koji je verovatno propao od vlage, a ovo što je ovaj deka pokazao impresioniralo je mnoge, pa čak i njegovu unuku koja je zabeležila ovu scenu

Printscreen/TikTok/barstoolsports

Vremešni starac je otkrio da iza vrata ormara krije pravo "blago"

Deka je, otvorivši stari ormar u dnevnoj sobi svoje kuće, otkrio da se iza njega nalazi pravo "blago", a to je luksuzna biblioteka.  Unutar nje, pored polica sa knjigama, nalazi se veliki kamin, sto za čitanje i jelka, koji otkrivaju pravu bajku. Njegova unuka je objavila ovaj snimak na društvenj mreži TikTok koji je uskoro postao viralan.

- Moj deka ima Narnija biblioteku - napisala je njegova unuka, aludirajući na "Letopise Narnije", serijal od sedam romana za decu koji pripadaju žanru naučne fantastike.

@barstoolsports Grandpa has a CRAZY library 👀 @Podfathers Show ♬ sonido original - 🌨

Snimak je sakupio 1,2 miliona lajkova, a Tiktokeri su bili oduševljeni ovim nesvakidašnjim prizorom.

- 1000 odsto bih sakrivao ovakvu tajnu od dece.

- On je skriveni Deda Mraz.

- Nikada ne bih napustila ovu sobu.

- Zamišljam da čitam knjige u pidžami dok je napolju oluja - glasili su samo neki od komentara.  

Mnogi su rekli kako su snovi ostvarivi i da je ovaj deka za sebe napravio pravu bajku, dok su drugi komentatisali da je za ovako nešto potrebno mnogo novca. Sve u svemu, impresivna biblioteka i radna soba u kojoj je ovaj starac godinama provodio svoje slobodno vreme, izolovan od svakodnevnice, oduševila je ljude širom sveta koji su rekli da bajke zaista postoje i da sami možemo da ih pišemo uz malo domišljatosti.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)