Zanimljivosti

OD KESE JE NAPRAVIO SAKO POZNATOG BRENDA: Tiktoker pokazao sav besmisao današnje mode, rekreirao modele poznatih brendova od stvari pronađenih u garaži i na njivi! (FOTO/VIDEO)

Ovaj momak postaje ozbiljna pretnja modnim dizajnerima, ali i manekenima.

12.07.2023 20:20

OD KESE JE NAPRAVIO SAKO POZNATOG BRENDA: Tiktoker pokazao sav besmisao današnje mode, rekreirao modele poznatih brendova od stvari pronađenih u garaži i na njivi! (FOTO/VIDEO)
Printscreen/TikTok/bungsubukeke

Poznati brendovi su zaludeli svet svojim kreacijama i sada je gotovo nemoguće odvratiti ljude od nekog poznatog imena koje je godinama građeno. Iako je vernost onih koji prate njihovu modu i dalje tu, ono što zauzvrat dobijaju je neprihvatljivo. Bili smo svedoci kada je Balensijaga plasirao pocepane patike i kombinezon od lepljive trake, ali to nije jedini brend koji osmišljava besmislene modele ili detalje na odeći. Jedna u nizu je i kreacija Dolče i Gabane, a to je sako koji izgleda poput uniforme ukrašene "neobičnim" detaljima.

Tajlandski Tiktoker se podrugljivo osvrnuo na ove trendove, pokazavši kako kao od šale može da napravi isto "remek delo" bez korišćenja skupih sirovina. Dok je čistio dvorište dosetio se da stari sako koji je visio okačen u njegovoj radionici može da iskoristi kako bi iskopirao model poznatog brenda.

Printscreen/TikTok/bungsubukeke

Tiktoker je uzeo neke stvari iz svoje radionice kako bi pokazao kako napraviti poznate modele

Iki, kako se predstavlja na ovoj društvenoj mreži, je na plavi sako koji koristi za rad, nalepio komadiće crne kese različitih veličina od čega je dobio savršenu kreaciju baš kao što reklamira i poznati brend. Momak je obukao pantalone, vezao kosu, obukao sako i u sekundi se pretvorio u vernu kopiju manekena poznatog brenda.

@bungsubukeke Membalas @virgo15 sampai ngantuk buatnya hha😅 bias siapa si ini? #bungsubukeke #cianjur #modelchallenge #dolcegabbana ♬ original sound - Forgotten_supermodel

Pratioci su videvši ovo odmah tagovali modne dizajnere da ga uzmu za kreatora.

- Vau,  ti ćeš biti odličan dizajner!

- Baš si talentovan.

- Uradi ovo sa Šanelom.

- Volim tvoju kreativnost.

- Mislim da je krajnje vreme da tagujemo sve ove brenodve - glasili su samo neki od komentara.

Tiktoker u mnogim svojim objavama pokazuje besmisao određenih kreacija koje se plasiraju naivnim potrošačima. U jednoj od svojih objava je odlučio da iskopira brend Botega Veneta. On je radeći na polju dobio ideju da pokaže šta ovaj brend plasira svojim kupcima, a ovog puta je to bila torba.

@bungsubukeke Sejauh ini, ini paling susah🥸 next apalagi ya?🤔 ib:@gendhismo #bungsubukeke #cianjur #modelchallenge ♬ original sound - Forgotten_supermodel

On je odlučio da pokaže svojim pratiocima kako mu treba manje od sat vremena da je napravi i to od najobičnije trske koja raste u njegovom kraju. Iki je torbu napravio isprepletavši trsku pričvršćujući komade heftalicom da bi je na kraju obojio sa sprejom kako bi torba bila autentična poput one od ovog poznatog brenda. Njegovi pratioci su bili oduševljeni kreativnošću i talentom koji poseduje, a mnogi su mu poručili kako postaje "opasna pretnja" poznatim dizajnerima.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)