Moda

DOK SU SE GOSTI VESELILI NA VENČANJU, ONA JE URADILA NEŠTO ŠOKANTNO SA SVOJOM CIPELOM: Gosti su u neverici gledali šta se dešava ispod stola (VIDEO)

Jedna Tiktokerka je postala glavna zvezda na slavlju.

06.07.2023 17:02

DOK SU SE GOSTI VESELILI NA VENČANJU, ONA JE URADILA NEŠTO ŠOKANTNO SA SVOJOM CIPELOM: Gosti su u neverici gledali šta se dešava ispod stola (VIDEO)
Printscreen/TikTok/ashleabelle

Za svečane događaje, podrazumeva se, većina dama će se rado odlučiti za potpetice i glamurozniji stil. Iako na taj način svaka od nas deluje poput dive, celodnevno stajanje na štiklama zna da bude frustrirajuće i veoma zahtevno. One dame koje su navikle da ih nose, njima to naročito ne predstavlja problem, međutim, sve one koje moraju da ih nose po prvi put ili to retko čine, pa i da u njima plešu, složiće se, imaju pravu muku.

Srećom izgleda da postoji rešenje i da je napokon pronađen način kako da dame u nekim trenucima predahnu od nošenja potpetica, a da istovremeno ostanu dovoljno elegantne. Iako je nekad bila praksa da se pored štikli na svečani događaj nosi još jedan par obuće najčešće baletanki, većina izbegava takvu praksu jer one u potpunosti promene naš stajling i celokupni utisak.

Printscreen/TikTok/ashleabelle

Jedna devojka se dosetila načina kako da sebi olakša "muke" stojeći na potpeticama

Ešli Bel iz Amerike, je pokazala kako je ona za sebe pronašla idealan par cipela koje su u isto vreme dovoljno glamurozne da se nose kao potpetice i dovoljno praktične da mogu biti ravna obuća. Ona je u jednom snimku otkrila kako, kada želi predah od visoke obuće, menja potpeticu i skida štiklu zavrtanjem. Na nju potom kači novu manju potpeticu, prilagođenu za prilike kada njena stopala treba da odmaraju.

Devojka svega u par sekundi zadovoljno menja potpeticu, a zbog načina na koji je u trenutku promenila stajling a samim tim sebi olakšala muke stajanja na visokoj štikli, žene su bile potpuno oduševljene rekavši kako ovakva obuća potpuno "menja igru".

- Definitivno ću kupiti ženi da prestane da mi usred zabave govori "dušo možeš li do kola po moj drugi par cipela?"

- Briljantno-

- Mojoj ženi je uskoro rođendan i znam da bi oona volela ovo. Može li me neko uputiti na pravu adresu gde ih mogu kupiti?

- Impresivno -

- Bolesno. Ovo će bti rasprodato kao ludo- komentarisale su dame na objavu.

Mnoge žene su se požalile kako na zabavama jedva stoje i da bi im ovakve cipele potpuno promenile percepciju odlaska na glamurozna dešavanja i brige da cele noći stojimo na štiklama i ne kvarimo stajling. Ešli u svojim objavama na mreži rado deli modne savete i pomaže oko nekih regularnih nedoumica koje sve žene imaju.

Cipele koje je pokazala korisnicama mreže uparila je sa predivnom crvenom dugačkom haljinom zbog čega se obuća nije mola videti u potpunosti.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)