Moda

MORATE IH IMATI U SVOM ORMARU! Ove suknje su apsolutni hit leta 2023!

Ako ste ljubitelj maksi suknji, onda je ovo definitivno vaše vreme!

26.06.2023 19:30

MORATE IH IMATI U SVOM ORMARU! Ove suknje su apsolutni hit leta 2023!
pexels.com

Suknja je odevni predmet koji je nezaobilazan u ormaru svake žene. Iako mnoge dame smatraju da se njihova atraktivnost i ženstvenost ogledaju u što kraćim suknjama, činjenica je da se one u maksi varijanti vraćaju na velika vrata i da postaju pravi hit među trendseterima i damama koje vole eleganciju

Za razliku od mikro i mini suknji koje pažljio morate kombinovati s drugim komadima odeće i obuće, maksi su po tom pitanju mnogo zahvalnije. Naime, one se mogu nositi i uz patike i espadrile u svakodnevnim varijantama, ali i u posebnim prilikama u kombinaciji s bluzamaa i cipelama ili sandalama na štiklu. Kada ste željni uglađenosti i glamuroznog sjaja, uz neki dobar aksesoar učinićete čudo za svoj stil. 

shutterstock.com

Suknje su oduvek bile garderoba koja ističe ženstvenost i eleganciju

Ono što je čini pravim pobednikom među ostalim komadima odeće jeste i to što suknja zaista daje šik efekat bez mnogo napora i naglašava sofisticiranost. Tako da u slučaju ako se umesto štikli odlučite za patike, a umesto bluze za običnu sportsku majicu, opet ćete delovati atraktivno s dozom opuštenosti.

A evo koje biste suknje ovog letali morali da imate u svom garderoberu, tvrde modni eksperti. 

Maksi rebrasta suknja

Ona je apsolutni hit jer pored retro, ali i romantičnog stila, može izgledati skupoceno i bogato. Iskombinovana s nekim prslukom ili ležernim topićem može da  bude savršena kombinacija za vrele, letnje dane. Rebraste suknje se šire ka dole i stoje gotovo svima jer sakrivaju eventualno široke bokove i druge nedostatke na telu. Možete je upariti s nekim lepim sandalama i manjom torbom.

Minimalizam 90-ih

Suknje od viskoze, žerseja, ali i svile, opet su veliki hit na ulicama. Iako su i tokom prohladnih dana bile hit sa džemperima, opet su zastupljene, a minimalizam 90-ih je nekoliko godina unazad osvojio sve dame. Ležerne maksi suknjice lepršavog kroja uparene s majicom i patikama, ali i sa štiklama kada želite elegantniji i sofiticiraniji stil, zadržaće sve poglede na vama.


Plisirana maksi suknja

Ako ste se uželeli malo atraktivnijeg izgleda, ali opet dovoljno da budete profesionalni, pravi izbor za posao je dugačka plisirana suknja koja izgleda graciozno i elegantno uparena s diskretnim sandalama i belom košuljom.

Cvetna suknja

Dugačke suknje s cvetnim printovima oduvek su bile inspiracija mnogim dizajnerima za predstojeće letnje dane. Dame koje vole raskoš, ali i lepršavost, mogu iskombinovati takvu jednu suknju sa top ili jednostavnom belom majičicom za šetnje ili uživanje u popodnevnoj kafi u gradu.

Kravata maksi suknja

Ove suknje odišu luksuzom, ali ako želite da izrazite slobodni duh možete ih upariti sa retro detaljima poput mnoštva narukvica ili nekim drugim ekstravagantnim nakitom. Savršeno idu s diskretnom potpeticom ili ravnom obućom.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)