Moda

9 NAČINA DA IZGLEDATE BRUTALNO SKUPO: Saveti poznate influenserke kako da uz minimalno novca uvek izgledate kao milion dolara! (FOTO)

Popularna Kejt Hačins podelila je sa svojim pratiocima više nego interesantne trikove.

17.06.2023 19:30

9 NAČINA DA IZGLEDATE BRUTALNO SKUPO: Saveti poznate influenserke kako da uz minimalno novca uvek izgledate kao milion dolara! (FOTO)
Tiktok/katehutchins/printscreen

Izbor garderobe je uvek težak zadatak za svaku ženu, pa i za muškarca. Finansije su ono što nas često sprečava da priuštimo sebi željene komade odeće, pa se često osećamo nezadovoljno. Međutim, veoma je lako da izgledate skupo i za male pare i to tvrdi popularna influenserka Kejt Hačins.

- Odeća koju nosim svaki dan ima veliki uticaj na moje samopouzdanje i raspoloženje. Dakle, važno mi je da se osećam dobro u onome što nosim. Svoj stil bih opisala kao "klasičan i šik" i uvek težim da izgledam uglađeno uz minimalan napor - istakla je Kejt.

Ulaganje u klasiku 

Ako uložite u belu majicu, crni sako ili prolećni kaput, smanjićete troškove jer ćete te komade odeće da nosite iz sezone u sezonu - neće biti greške.

Kada ste u nedoumici, birajte crno

Crno je uvek šik, izgleda skupo, pogotovo ako se odlučite za neku poslovnu varijantu. Kada želim da se osećam prijatno, a da izgledam bezvremenski moderno, uvek se odlučujem za bilo koji komad odeće u crnoj boji.

Nakit će učiniti čudo

Odeća nije potpuna bez nakita, koji celom autfiu daje posebnui notu. Ono što ja nosim jesu minđuše, ogrlica i sat - uvek najbolja kombinacija. 

Razmotrite krojeve

Blejzer sa naramenicama uvek izgleda skuplje od standardnog kroja. Odaberite par dobrih čizama i vaš autfit će da gori. 

Fokusirajte se na veličinu 

Odeća po vašoj meri odmah čini da izgledate bolje nego uobičajeno. Vodite računa o pantalonama jer je veoma teško pronaći savršen kroj. Kada je u pitanju trikotaža, slobodno možete da se odlučite i za broj veću majicu bez ikakve griže savesti. 

Sjajna kosa - uvek

Još jedan trik da uvek izgledate skupo jeste da vaša kosa sija. Uvek se odlučite za opuštene lokne ili ležernu punđu. 

Mali detalji život znače

Podignite rukave blejzera, prebacite šal preko ramena, uvucite deo košulje u pantalone.

Pazite na svoju odeću

Uz malo truda i ljubavi možete vratiti odeću u život. Uvek koristite valjak za uklanjanje prašine i dlačica jer vašoj odeći vraćaju čistoću i svežinu. Možda mislite da se to ne primeti, ali varate se.  

Moć sunčanih naočara

Par naočara za sunce odmah podiže autfit na viši nivo - na svakom koraku imate naočare koje su inspirisane dizajnerskim modelima. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)