Ispovesti

HTELA JE DA LIČI NA DŽESIKU REBIT, PA ZAVRŠILA U KOMI: Oglasila se lepotica koja je jedva preživela estetsku intervenciju, evo kako sada izgleda (FOTO)

Prema rečima Poksi Foks, usled komplikacija prilikom operacije dobila je oštećenja na mozgu.

10.04.2023 20:00

HTELA JE DA LIČI NA DŽESIKU REBIT, PA ZAVRŠILA U KOMI: Oglasila se lepotica koja je jedva preživela estetsku intervenciju, evo kako sada izgleda (FOTO)
Printscreen Instagram/pixeefox

Piksi Foks (32) iz Švedske platila je više od 91.000 evra brojne estetske korekcije kako bi ličila na lik iz crtanih filmova. Inspiracija su joj bile Džesika Rebit i Mala sirena, a operisala je grudi, ukolnila rebra kako bi dobila što tanji struk i u potpunosti rekonstruisala lice

Na društvenim mrežama poznata je kao "živi lik" iz crtanog filma zbog svog ekstremnog izgleda. Međutim, u jednom trenutku je potpuno nestala iz javnosti i mnogi su se pitali šta se dogodilo s njom. Nedavno se ponovo oglasila i mnogi je nisu prepoznali jer izgleda potpuno drugačije. 

Umalo sam umrla

 Piksi se oglasila na Instagramu i poručila da se oporavljala se od komplikacija koje je imala zbog plastičnih operacija koje je umalo nisu ubile. 

- Hvala svima što ste bili strpljivi. Oporavljam se od komplikacija tokom operacije. Nije me bilo na društvenim mrežama jer sam se fokusirala na oporavak, a veliku podršku imala sam od prijatelja - napisala je ona.

Piksi se oglasila nakon što je na društvenim mrežama videla reklamu za estetskog hirurga koji je umalo koštao glave.

- Bila sam poznata po plastičnim operacijama, reklamirala sam lekare i procedure koje sam radila. Sad objavljujem ovaj post jer vidim druge devojke kako reklamiraju doktora koji me je umalo ubio - dodala je Piksi. 

Kako je objasnila, zbog estetskih operacija na licu doživela je oštećenje mozga.
- Kod kuće sam sa svojom pordicom i prijateljima i oporavljam se od oštećenja mozga koje sam dobila nakon operacije ovog doktora. Uništio je živote mnogim pacijentima, čak je i okončao život nekim ljudima. On ne preuzima odgovornost za za svoje postupke, umesto toga me je blokirao na Instagramu - napisala je ova Šveđanka. 

Nisam prva

Ona je naglasila da post piše zato što nije bila prva devojka koja je umalo stradala.

- Nisam ja prva, zato i pišem ovaj post kao upozorenje drugim devojkama. Ne veruje ovom doktoru. Srećna sam što sam uopšte živa nakon što sam nedelju dana bila u komi. Toliko sam srećna što su mi porodica i prijatelji pritekli u pomoć i odveli me kući u Švedsku - naglasila je ona.

Nakon što je umalo umrla zbog plastičnih operacija njen život danas izgleda sasvim drugačije. Platinasto plavu kosu je prefarbala u smeđe, nosi obične dukserice i minimalno se šminka. 

Vreme provodi sa porodicom i kućnim ljubimcem i sanja glumačku karijeru. Fanovi su joj poručili da su srećni zbog nje.
- Izgledaš zapanjujuće- 
- Drago mi je što si se vratila na društvene mreže. Šaljem ti puno ljubavi i pozitvnih misli- 
- Dobro došla nazad na mreže lepotice - bili su samo neki od komentara njenih fanova.

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)