Odrasli EVO ŠTA SE DEŠAVA TELU KAD PRIMIMO VAKCINU! Dr Radulović otvoreno o jednoj od najvažnijih tema modernog doba! 08:30
Odrasli MALI CRVULJAK KOJI MOŽE DA NAPRAVI VELIKE PROBLEME: Simptomi upale slepog creva i šta da radite u tom trenutku! 14:40
Odrasli OTIŠLA JE NA ZATEZANJE STOMAKA PA ZAVRŠILA U KOMI: Mama osmoro dece prošla kroz agoniju zbog estetske operacije 13:00
Odrasli OVU BOLEST SRBI SHVATAJU OLAKO, NE SLUTEĆI KOLIKO JE OPASNA: "Idite kod lekara na vreme, ja to nisam uradila i ostala sam bez noge" (FOTO) 11:01
Odrasli ŽELELA JE DA SMRŠA PA JE OPERISALA ŽELUDAC: "Zbog komplikacija sada izgledam kao kostur i oblačim se na dečjem odeljenju!" (FOTO) 11:01
Odrasli STRUČNJACI UPOZORAVAJU NA OPASAN TREND U MRŠAVLJENJU: Katastrofalne posledice koje dovode do paralize želuca (FOTO) 13:00
Odrasli AKO VAM PULS PRELAZI OVE BROJKE, PRETE INFARKT ILI MOŽDANI UDAR! 11 simptoma nepravilnog rada srca može se javiti mnogo pre dijagnoze bilo koje bolesti! 15:05
Odrasli SIFILIS U SRBIJI: 8 simptoma opasne bolesti koje nikako ne treba zanemariti, a jedan je potpuno neuobičajen! 13:01
Odrasli PREŽIVELA PAKAO ZBOG OPERACIJE U TURSKOJ: "Ovo vam niko neće reći pred intervenciju zatezanja lica, a simptom koji mi se javio nakon nje umalo me nije koštao života"! 15:01
Ispovesti HTELA JE DA LIČI NA DŽESIKU REBIT, PA ZAVRŠILA U KOMI: Oglasila se lepotica koja je jedva preživela estetsku intervenciju, evo kako sada izgleda (FOTO) 18:00
Odrasli OTKRIVENO JE ZAŠTO NIKAKO NE TREBA GUTATI ŽVAKU: Evo šta se sa njom dešava nakon što završi u želucu! 15:01