Sex

POSTALA JE MILIONERKA SA 17 GODINA A ONDA SPISKALA NOVAC NA SILIKONE: Lepotica jedva ostala živa nakon operacije u Turskoj, evo kako sada izgleda (FOTO)

Džejn Park je radila kao prodavačica čipsa, a na kraju se posle svega vratila tom poslu, dok sadašnje telo dobro naplaćuje putem OnlyFansa.

27.03.2023 21:00

POSTALA JE MILIONERKA SA 17 GODINA A ONDA SPISKALA NOVAC NA SILIKONE: Lepotica jedva ostala živa nakon operacije u Turskoj, evo kako sada izgleda (FOTO)
instagram-janeparkx

Mnogi se nadaju da će postati potencijalni dobitnici na lutriji, dok svi maštaju o dobitku maksimalne premije na nagradnim igrama. Devojci po imenu Džejn Park (27) se zaista i posrećilo da sa svega 17 godina postane zvanično najmlađa dobitnica Evro-miliona u Engleskoj i osvoji premiju od čak milion i 140.000 evra. Mnogi bi bili nasrećniji na svetu da im se to desi, ali po pravilu svi dobitnici lutrija su ili proćerdali bogatsvo ili izjavili kako su dobili novac, a izgubili sve ostalo ili su pak postali bolesni i prilično depresivni

Džejn koja je rodom iz Edinburga ni u najluđim snovima nije mogla da sanja da će baš ona u celoj Engleskoj i Škotskoj osvojiti milionski džek pot, ali čuda se svakodnevno događaju. Ona je tako po osvajanju premije imala jasan plan, a to je da kupi beli "Rendž rover", nabavi sezonske karte za svoj omiljeni fudbalski klub i da ode na putovanje na Ibicu sa prijateljima. Ostatak novca je planirala da ostavi na računu u banci, ali ipak do toga nije došlo.

Parkova je  uložila najveći deo novca u brojne plastične operacije koje su je bezmalo koštale života. Tako je u startu stavila implante u grudi, uradila liposukciju i brazilsko podizanje zadnjice, a počela je potom i svoje fotografije u toplesu da prodaje na OnlyFans platformi. Podizanje zadnjice ju je skoro ubilo, budući da je dobila sepsu i bukvalno mislila kako će umreti, a za dlaku je izbegla najgori ishod. Navodno su joj lekari objasnili da je imala reakciju na anestetik, iako to do kraja nije istraženo. 

S druge strane, deceniju posle postavljanja prvih silikona ona se suočila sa posledicama u vidu velikog oštećenja tkiva i priraslica koje su se javile oko silikona. Ona je zbog toga ove godine otišla na ponovnu operaciju prilikom čega joj je masivni teo tkiva otklonjen zajedno sa starim silikonima.

- Žao mi je što sam na Instagramu objavila ceo postupak operacije obavljene ponovo u Turskoj, koji je, priznajem, bio grozan, ali želela sam da vidite sve posledice postavaljanja silikona. Srećom lekari su mi uklonili ožiljačno tkivo i zamenili silikone, tako da je sada sve u redu. Šalim se da ću te stare silikone postaviti na OnlyFansu za prodaju - izjavila je Džejn, a Dejli mejl je preneo da je ona samo tokom 2021. godine na operacije potrošila 60.000 evra, dok se samo nagađa koliko ju je ova koštala.

 

Džejn je bila i gost kod dr Fila koji ju je pitao da li ju je zadesilo "prokletstvo dobitnika na lutriji", a ona je potvrdila da jeste.

- Kao prvo ne mogu nikako da nađem dečka koji neće biti sa mnom samo zbog mog novca. Zbog toga sam 2015. godine raskinula dugogodišnju vezu. Potom sam raskinula i drugu vezu jer sam tadašnjem dečku napisala spisak pravila kojih bi trebalo da se pridržava prilikom putovanja na Ibicu sa drugarima. Odmah posle toga me je ostavio, a od tada nikako da nađem normalnu vezu. Zatim sam više puta zbog estetskih operacija život dovela u pitanje, a proćerdala sam i veliki deo dobitka - rekla je ona u emisiji.

 

Najinteresantnije je da je ova dama radila kao prodavačica čipsa, a i pored milionskog dobitka na lutriji novac nije uložila ni u kakav posao, dok se na kraju vratila na posao prodavanja čipsa. 

- Ljudi ne shvataju koliko su očajni oni koji dobiju glavnu premiju i koliko im se život promeni, ali na gore. Ranije sam obožavala sniženja i uživala u životu. Sada jurim samo po buticima i kupujem gomilu preskupih dizajnerskih stvari od kojih većinu nikada nisam obukla. Porodica me je na kraju ubedila da presotali novac zajedno sa nasledstvom ostavim u banci kako ne bih sve potrošila na garderobu i estetske operacije. Na kraju sam se vratila na staru poziciju prodavanja čipsa pošto mi je nedostajala radna rutina, a redovno koristim i svoj OnlyFans. Najveći deo vremena sam ipak sama i depresivna - izjavila je ova žena.

 

 

 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)