Telo

MORALA SAM DA KUPIM DUPLO VEĆI BRUSHALTER JER MI GRUDI KIPE IZ OVOG: Kejtlin grudi porasle preko noći, evo u čemu je trik ( VIDEO)

Kejtlin Dej je tiktokerka koja nikako da pronađe odgovarajući grudnjak, a izgleda da nije jedina koja muči tu muku.

08.03.2023 19:01

MORALA SAM DA KUPIM DUPLO VEĆI BRUSHALTER JER MI GRUDI KIPE IZ OVOG: Kejtlin grudi porasle preko noći, evo u čemu je trik ( VIDEO)
TikTok- fitnessbycaitlinday

Dame koje žele da svakodnevno vežbaju u teretani, ponekad imaju problem sa izborom garderobe, a pogotovo brushalteraKejtlin Dej je devojka ne preterano bujnog poprsja koja, ipak, nikako ne može da pronađe adekvatan sportski grudnjak. Na snimku koji je objavila na Tiktoku navodi da generalno ima problem sa izborom sportskih brushaltera budući da se oni prave prilično mali.

- Moguće je da i ostale žene imaju problem kao i ja. Nikako ne uspevam da nađem sportski grudnjak koji je odgovarajuće veličine. Ovoga puta sam uzela jedan koji je čak za dva broja veći od moje veličine, i on mi je čak mali. Pogledajte kako mi grudi ispadaju iz njega. On uopšte ne prekriva kompletne grudi Ili ispadaju dole, ili je dekolte predubok ako ga povučem, ne znam o čemu se radi, kakva su vaša iskustva? - upitala je ova devojka, a preneo San.

 

 

Snimak je pregledan blizu 46.000 puta i ima veliki broj sviđanja.

- Žao mi je, nemam tih problema, ne mogu da ti pomognem -

- Da je sreća da ja imam tih problema -

- Ni ja nikako ne uspevam da nađem odgovarajuću veličinu, to me konstantno nervira -

- Ovo je problem za većinu žena, ali raj za oči za muškarce, valjda ih zato i prave tako malene -

- Imam sličnih problema sve vreme -

- Ja pak imam gomilu sportskih grudnjaka koji mi savršeno pristaju, probaj da promeniš proizvođača i ne štedi na tom delu garderobe, veoma je bitno da ti grudi budu u brushalteru tokom vežbanja -

 

 

Kejtlin se pohvalila da je na TikToku redovno pitaju šta jede budući da ima tako neverovatno izvajano telo. Na jednom od snimaka pozirala je u minimalnom crnom sportskom brushalteru i donjem vešu ističući svoje vidne mišiće, a potom je i pokazala šta je sve pojela tog dana, kako bi i bila u toj formi.

- Evo šta recimo jedem tokom jednog dana. Prijateljski savet je da ne kopirate jelovnik svakodnevno i da uvek imate raznoliku ishranu - napisala je ona.

- Ženo prelepa si, toliko dobro izgledaš da mi dođe da prekopiram ceo tvoj jelovnik -

- Ako nije tajna možeš li da nam otkriješ tačnu visinu i kilažu -

- Vežbam i želela bih jednog dana da izgledam kao ti -

- Možeš li da objaviš i recept nekog tvog omiljenog jela -

 

@fitnessbycaitlinday what I ate one day💗 a friendly reminder not to copy this and that everyday is different for me 🫶🏼 bulking edition #fyp #fitnessgirl #gymgirls #weightlifting #gymtok #wieiadrealistic #fdoe ♬ Boy's a liar Pt. 2 - PinkPantheress & Ice Spice

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)