Zanimljivosti

NAČIN NA KOJI SE OVA PEVAČICA TRANSFORMIŠE JE NEVEROVATAN: Mnogi je smatraju najlepšom ženom na planeti (VIDEO)

Američka pevačica je svoje pratioce još jednom ostavila bez teksta objavivši snimak svog stajlinga kao i figure na kojoj joj mogu pozavideti mlađe koleginice.

08.12.2022 20:01

NAČIN NA KOJI SE OVA PEVAČICA TRANSFORMIŠE JE NEVEROVATAN: Mnogi je smatraju najlepšom ženom na planeti (VIDEO)
Tanjug/AP

Kada se pre 15 godina pojavila na svetskoj muzičkoj sceni mamila je uzdahe publike širom planete, a danas to čini u jednakoj meri iako je zagazila u petu deceniju. Malo koja njena koleginica bi se u tim godinama mogla pohvaliti sjajnom figurom i fit-formom kakvu ima Nikol Šerzinger, a to da je kao vino govori i podatak da pored sebe ima sedam godina mlađeg partnera.

Nikol važi za nekoga ko pored sjajne fizičke forme i lepog izgleda, pažljivo bira svoje stajlinge i trudi se da uvek bude drugačija. Osim toga, ona nije sklona da koisti filtere i fotošop, pa objavljuje samo dobro uređene fotke i snimke. Naprotiv, i te kako je često možemo videti bez trunke šminke, čime ona dokazuje da ne preza od toga da pokaže svoju prirodnu lepotu, pa i način na koji se pomoću šminke transformiše.

Jedna od takvih objava svanula je nedavno na njenom profilu, gde je ta američka pevačica još jednom pokazala jedno od svojih nefiltriranih izdanja. Osim toga, Nikol zbog sjajno izvajane figure može sebi da dozvoli da obuče uske lateks pantalone i topić, što je začinila tigrastim sakoom. Ne moramo posebno naglašavati njenu bujnu kosu, s kojom ona previše ne eksperimentiše. Dovoljno je da je pusti preko ramena. 

- Da, volimo kraljicu sa samopouzdanjem -

- Samo vau... -

- O Bože..i bez šminke zapanjujuće -

- Velika transformacija - 

- Savršena žena - komentarisali su njeni pratioci.

@nicolescherzinger

Starting the week off strong! Let’s get it y’all🖤 ♬ Vegas (From the Original Motion Picture Soundtrack ELVIS) - Doja Cat

Mnogi nisu krili oduševljenje sa Nikol te su joj rekli kako izgleda sve bolje i bolje. U komentarima su je zapitkivali za stajling i gde mogu kupiti iste krpice. Ubrzo je objavila i drugi video u kom pleše sa dve devojke. Taj snimak je tek izazvao lavinu komentara, a šokirani pratioci su komentarisali kako je Nikol možda jedina žena koja ovako izgleda u tim godinama. 

Američka zvezda koja vuče korene sa Filipina, a drugim delom sa Havaja i iz Rusije, ne krije da posećuje svakodnevno teretanu, te da je bila toliki zavisnik u jednom periodu da se budila noću kako bi išla da trenira. Njen mladoliki izgled stručnjaci komentarišu kao dobro odrađene plastične intervencije i botoks, koje je Nikol više puta oštro demantovala.

Dobro upućeni izvori ipak su pozdravili njenu brigu o telu i savršenu figuru i je ocenili je s čistom desetkom, međutim, što se lica tiče tvrde kako je sigurno da je radila nešto na njemu. S druge strane,, nekadašnja članica Pusiketdols tvrdi kako su za njenu formu i mladoliko lice isključivo odgovorni konzumiranje dosta vode, kao i spavanje. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)