Zanimljivosti

PEVAČICA IZAŠLA U GRAD I POKAZALA BAŠ SVE! Riti Ori nije smetalo što su joj svi gledali u golu pozadinu i grudi: Pa kakva je ovo haljina! (FOTO)

Golišava pevačica poreklom s Kosova pozirala je paparacima ispred paba gde je njen prijatelj slavio rođendan.

06.12.2022 15:01

PEVAČICA IZAŠLA U GRAD I POKAZALA BAŠ SVE! Riti Ori nije smetalo što su joj svi gledali u golu pozadinu i grudi: Pa kakva je ovo haljina! (FOTO)
Tanjug/AP

Britanska pevačica poreklom sa Kosova, Rita Ora (32), pozirala je u potpuno providnoj drap haljini koja jedva da je pokrivala njene intimne delove.

Tako odevena krenula je u noćni provod, a susret s paparacima iskoristila je da pokaže svoju figuru u haljini ispod koje su se jasno videle njene crne tange. Ona se i ranije, podsetimo, posebno na crvenom tepihu, pojavljivala bez donjeg veša, pa se čini kao da je najnovija njena kreacija prekriva i više nego što je ona navikla. Da stvar bude interesantnija, Ritina neobična haljina ima kapuljaču, pa nije čudno što su pojedini njeni pratiocu na Instagramu primetili "kako je dobro da je pokrila glavu, a sve ostalo nema veze". 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by RITA ORA (@ritaora)

Golotinja i tetovaže

Ora, koja je inače poznata po skandaloznom ponašanju i golotinji, pućila se ispred kamera, a potom je fotografima okrenula leđa kako bi otkrila svoje tetovaže, ali i zategnutu zadnjicu u crnim tangama. Umesto frizure pevačica je kosu sakrila u kapljuaču, a izgled je upotpunila krupnim komadima nakita - prstenjem i narukvicama.

Kompletan stajling dopunila je srebrnim manikirom, ali i tetovažama na rukama. Sudeći po njenom postu na Instagramu golišava Rita je slavila rođendan prijatelja u jednom poznatom londonskom pabu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by RITA ORA (@ritaora)

Oduševljeni fanovi

Njeni fanovi nisu krili oduševljenje njenim izgledom.

- Vrela! - 

- Zapanjujuće si lepa - 

- Kraljice! Volim te - bili su samo neki od komentara njenih fanova koji su bili raspamećeni golišavim izdanjem poznate pevačice.  

BONUS VIDEO:

Komentari (0)