Zanimljivosti

ADEL, ŠTA SI TO URADILA S USTIMA? Fanovi šokirani, izgubila je 80 kilograma i bila prelepa, a sad je uradila ovo, kao da su je PČELE IZUJEDALE!

Poznata pevačica iznenadila je fanove širom sveta novom transformacijom, ali ovog puta negativno.

08.07.2022 16:30

ADEL, ŠTA SI TO URADILA S USTIMA? Fanovi šokirani, izgubila je 80 kilograma i bila prelepa, a sad je uradila ovo,  kao da su je PČELE IZUJEDALE!
Tanjug/AP

Poznata britanska pevačica Adel (34) ne tako davno je fanove širom sveta oduševila novim izgledom kada je uspela da smrša čak 80 kilograma i svoju liniju dovede malte ne do savršenstva. Svi su pozdravili njenu promenu, posebno nakon što je nekoliko godina pauze obelodanila da se vraća na muzičku scenu. Međutim, kako to obično biva kod poznatih dama, kada počnu da menjaju nešto na sebi i vide pozitivan ishod onoga što su učinile, odmah se bace na nove prepravke i dorade. 

Krupnih plavih očiju i simetričnog lica, pojava prirodne Adel nikoga nije ostavljala ravnodušnim. Ona je, međutim, očigledno u želji da "zaokruži“ novi izgled otišla na estetsku korekciju usana i maksimalno ih napućila, što je kod njenih fanova izazvalo salve reakcija. 

Pevačica je u sredu uveče viđena sa dečkom Ričom Polom kako odlazi na večeru u jedan grčki restoran na Beverli Hilsu. U crnoj kombinaciji i potpuno prirodnom izdanju bez šminke Adel je ipak evidentno imala nove usne. Međutim, mnogima se učinilo da one izgledaju kao da je poznatu umetnicu upravo izujedao roj pčela. Na lepom licu one su izgledale kao da ih je neko tamo samo nadogradio, pa su fanovi u mnogobrojnim komentarima čak istakli kako se mlada pevačica "unakazila", sumnjajući da su za sve krive injekcije hijalurona.  

- Zašto Adel radi to sa usnama? Kakvu razliku pravi novac i slava! - napisao je jedan zgroženi fan, dok je drugi bio mnogo grublji. 

- Usne poput kobasica će jednom izaći iz mode i vratiće se opuštene, prirodne - naglasio je on.

- Ovo izmiče kontroli. Njene usne izgledaju kao dve kobasice sa pumpe - bio je kreativan još jedan  korisnik Tvitera.

Inače, Adel je proteklog vikenda održala koncert u "Hajd parku" u Londonu pred velikim brojem fanova, što je ujedno bio i njen prvi nastup uživo nakon pet godina. Pre toga ona je za samo 24 sata otkazala koncert koji je trebalo da bude održan u Las Vegasu, pravdajući se fanovima da "šou nije spreman".

BONUS VIDEO:

Komentari (0)