Telo

ADRIJANA JE CELO TELO PREKRILA TETOVAŽAMA: A kada čujete razlog, bićete u neverici! (VIDEO)

Za samo četiri godine ona je čak 96 odsto kože iscrtala mastilom, a planira i da prekrije ostatak lica.

23.11.2022 12:01

ADRIJANA JE CELO TELO PREKRILA TETOVAŽAMA: A kada čujete razlog, bićete u neverici! (VIDEO)
tiktok

Adriana Ajsenbah (52) zvanično je Poljakinja sa najviše tetovaža. Ona je crtežima pokrila 96 odsto kože, a prvu tetovažu uradila je kada se razvela od supruga u 48. godini. U rodnom mestu ta lepotica srednjih godina poznata je kao kraljica skandala. Popularnost je stekla tokom učešća u jednom tamošnjem rijalitiju i otad njen život ne prestaje da intrigira javnost.

- Postala sam rekorderka u Poljskoj kao osoba sa najviše tetovaža na licu i telu. Bila sam impresionirana tom činjenicom kada sam je bsaznala. Tačno i precizno je izračunato koliko procenata mog tela prekrivaju tetovaže. Broj nije uopšte mali i iznosi 96.05 odsto - kaže Adriana, prenosi Dejl Star.

Ta Poljakinja kaže da je na njenom licu preostalo mesta za nove radove, te je razmišljala na koji način bi mogla da prekrije i preostali deo kože. 

- Nedostaju mi tetovaže na prednjem delu lica, malo ispod kose i ispod ušiju. Osećam se fantastično zbog svojih tetovaža i nisam nikada zažalila zbog toga što sam ih uradila. Tolerantna sam na bol, te mi nije bilo neprijatno dok sam iscrtavala telo. Ipak, kako vreme odmiče, postaje mi pomalo nelagodno i neprijatno da se tetoviram. Bila sam znatiželjna kada sam ušla u taj proces. Pomešane su mi bile emocije, ali sve ukupno, jedno je prelepo iskustvo - priča ta intrigantna Poljakinja. 

Adriana je nakon razvoda od bivšeg supruga, sa kojim je bila 25 godina, odlučila da donese radikalne promene u život. Jedna od njih je i da se tetovira. Međutim, nije ni slutila da će godinama kasnije nositi rekord najistetoviranije osobe u Poljskoj. Kada je danas pogledate, teško je i poverovati da su sve te tetovaže nastale tokom samo čeitiri godine.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)