Zanimljivosti

PEVAČICA SE HVALILA ORALNIM UMEĆEM, PA OBJAVILA EKSPLICITNU FOTKU IZ KADE! Britni Spirs je sad stvarno preterala, fanovi traže pomoć! (FOTO)

Pevačica ponovo objavila fotografije na kojima je kao od majke rođena u polupraznoj kadi, čime je još jednom uspela da zapanji svetsku javnost.

28.11.2022 13:09

PEVAČICA SE HVALILA ORALNIM UMEĆEM, PA OBJAVILA EKSPLICITNU FOTKU IZ KADE! Britni Spirs je sad stvarno preterala, fanovi traže pomoć! (FOTO)
Foto: Shutterstock

Pevačica Britni Spirs (40) pre godinu dana postala je konačno slobodna pošto je njen otac punih 13 godina imao starateljstvo nad njom. Ipak, čini se da poslednjih nekoliko meseci stvari ne idu najboljim tokom, budući da se skandali sa društvenih mreža neprestano nižu jedan za drugim. Pevačica tako neretko objavljuje fotografije i snimke na kojima je razgolićena, ali čini se da je ovog puta otišla predaleko i to do te mere da su se fanovi zabrinuli za njeno zdravlje. Ona je objavila skandaloznu fotografiju na kojoj je kao od majke rođena i to u polupraznoj kadi, tako da se u svom punom sjaju vide i njene grudi i intimni delovi.  

Britni je pozirala kako leži u kadi koja je tek počela da se puni vodom, bez sapunice i kako rukama pridržava grudi. Ona je, ipak, odlučila da sve malo "blaži", pa je najintimniji deo pomoću aplikacije postavila cvetić koji ga samo delimično prikriva, dok se tetovaža nazire. Još šokantniji je opis koji je pevačica postavila, a koji ukazuje na to kakvo je njeno seksualno umeće.

- Volim da p**enje Nikada profesionalne fotografije. Pu**nje mi ide lako. Možete da počnete da tapšete, ku*ke! - poručila je gola Britni iz kade i zapanjila sve.

Pevačicu prati više od 41 miliona ljudi, a eksplicitne slike lajkovalo je čak milion ljudi. Usledilo je i blizu 39.000 komentara od zapanjenih fanova. Pojedini su se čak zapitali da li iza provokativnih snimaka uopšte stoji popularna pevačica, prenosi San.

- Ko objavljuje ove fotografije? To je pitanje -

-  Profil joj je hakovan garant -

- Kada otvaraš OnlyFans? -

- Samo želim da znam da li je dobro. Britni, ako si ti ovo postavila, obrati nam se na storiju i reci da li si okej. Možda da držiš današnje novine ili nešto slično -

- I onda se pitate zašto su deca odvojena od nje -

- Gledam i ne verujem, smrzavam se, molim vas da joj neko dospe još vode u ovu kadu -

- Zašto Instagram ne zabrani ovakve fotografije -

- Ona je majka na kraju svega i ovo ponašanje je totalno apsurdno -

- Slike su joj gotovo porno -

- Za svega 5h dobila je 30.000 komentara, zamislite da je tek nešto pametno objavila! Ili da zarađuje novac od toga! -

- Da li te deca preklinju da prestaneš sa ovim slikama? - bili su samo neki od komentara.

Britni iz braka se Kevinom Federlajnom ima 2 sina i to Šona (17) i Džejdena (16), a ima svega 30% starateljstva nad njima. Njen mlađi sin Džejden je nedavno za San odgovorio i šta misli o maminim golišavim fotografijama. 

- Društvene mreže joj pomažu. Ukoliko je to nešto što je čini srećnom, neću je mrzeti zbog toga. Ona ima potrebu da objavljuje nešto senzacionalno na Instagramu da bi privlačila pažnju. Nadam se da će vremenom prestati s tim - odgovorio je Džejden za San.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)