Zanimljivosti

IMA TORBU KOJA KOŠTA KAO DVA STANA U BEOGRADU: Ovo je kolekcija tašni Ronaldove supruge koja se redovno hvali kako pliva u novcu! (FOTO)

Geoorgina Rodrigez je strastveni kolekcionar torbi, kojih ima više od 150, međutim, stavom prema novcu i trošenju izaziva ozbiljan revolt javnosti.

13.04.2023 15:01

IMA TORBU KOJA KOŠTA KAO DVA STANA U BEOGRADU: Ovo je kolekcija tašni Ronaldove supruge koja se redovno hvali kako pliva u novcu! (FOTO)
Foto: Tanjug/AP

Iako je njen suprug Kristijano Ronaldo daleko uspešniji i realniji "materijal" za komentarisanje, nesumnjivo je da njegova žena Georgina Rodrigez takođe zavređuje pažnju medija i svih koji je prate. U fokusu je uglavnom njen fizički izgled, kao i raskošan život, uživanje u bogatstvu i trošenje novca na skupocenosti. 

Tako mediji ovih dana bruje o životu poznatog portugalskog para u Saudijskog Arabiji, za čiji je fudbalski klub Ronaldo nedavno počeo da igra, kao i o kupovini raskošne jahte na kojoj uživaju. 

- Tog letnjeg popodneva kada smo otišli da kupimo naš brod. I neke slike tog magičnog leta - napisala je Georgina pre nekoliko dana uz objavu koja je nastala 2020. godine, ali je ona sada rešila da se podseti nekih detalja. 

Očekivano je taj njen potez izazvao salve reakcija, ali i negativnih napisa u medijima kako se "gospođa Ronaldo rasipa bogatstvom koje i nije njeno". Takođe, iste takve reakcije izazvala je njena izjava koliko ima torbi i koja je cena samo jedne od nje. 

Naime, svojevremeno je govorila o svojim šoping navikama i otkrila kako voli Luj Viton, Najk, kao i Dekatlon, međutim, ukoliko se baci pogled na njenu kolekciju tašni jasno je da su po sredi i daleko skuplji brendovi.  

- Imam 150 torbi - otkrila je ona ranije. 

Najskuplja njena torba koštala je vrtoglavih 29 000 evra, a da je veliki fanatik prema jednom od najtraženijih i najneophodnijih aksesoara pokazala je rekavši kako u svojoj kolekciji ima Hermesov model Birkin u crvenoj boji. Torba je napravljena od krokodilske kože i više nije u prodaji pa joj je vrednost tokom godina porasla. 

Pored te torbe u Georgininom ormaru se nalazi i Hermesov model Keli 32 Selijer, takođe od krokodilske kože, čija vrednost iznosi 16.000 evra. Poseduje i Prada tašnu u beloj boji koja košta 2.400 evra.

Coeur heart bag, torba brenda Luj Viton, procenjena je na 2.100 evra i takođe se nalazi u bogatoj kolekciji supruge poznatog fudbalera.

 

 

Georginina opsednutost torbama ipak nije svojstvena za običan svet, već je, kako piše španska Marka, to rezervisano za privilegovane s obzirom na to da se radi o luksuznim i skupim aksesoarima. U prilog tome ide informacija da Rodrigezova ima i jednu od najskupljih torbi na svetu, Diamond himalaya bag, koju potpisuje jedan od njoj omiljenih brendova Hermes. Prema nekim procenama u pitanju je torba koja košta vrtoglavih 300.000 dolara, ali budući da ih je napravljeno svega nekoliko, ukoliko se privatno prodaju cena dostiže i daleko veći iznos. Tako je jedna 2021. godine prodata za neverovatnih 450.000 dolara i smatra se najvrednijom torbom te vrste ikad. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)