Zanimljivosti

SVI BRUJE O 35 GODINA MLAĐOJ IZABRANICI MIME KARADŽIĆA I TOME KAKO JE KOPIJA NJEGOVE BIVŠE: Ovako je izgledala supruga poznatog zavodnika (FOTO)

Glumac je javnosti predstavio novu devojku, koja je privukla ogromnu pažnju medija, što provokativnim objavama na Instagramu, što zbog jednog veoma interesantnog detalja.

11.04.2023 15:05

SVI BRUJE O 35 GODINA MLAĐOJ IZABRANICI MIME KARADŽIĆA I TOME KAKO JE KOPIJA NJEGOVE BIVŠE: Ovako je izgledala supruga poznatog zavodnika (FOTO)
Foto: Dragan Kadić

Glumac Milutin Mima Karadžić proslavio je 68. rođendan u društvu svoje nove izabranice, mlade koleginice Nataše Stanišić (33). Kako je taj vremešni zavodnik godinama skrivao svoj ljubavni život, čini se da je sada našao srodnu dušu i to želi svima da pokaže.

Markantni Crnogorac se uz novu devojku i podmladio pa deluje energičnije i nasmejanije nego ikada pre. Vidi se i da dodatno vodi računa o  fizičkom izgledu, iako je i ranije posećivao fitnes-centre.

Foto: Dragan Kadić

Mima Karadžić se podmladio pored nove devojke Nataše

Dok svi komentarišu lepotu mlađane glumice Nataše, sve je više onih koji kažu da je prava kopija Mimine bivše žene Sunčice. Naime, iako je glumac proglašen u javnosti za večitog neženju, on je svojevremeno, ipak, stao na ludi kamen.

Naime, Mima je davne 1992. godine u Crnoj Gori upoznao Sunčicu Đurić, koja je letovala u Herceg Novom. Venčali su se u Beogradu, posle nekoliko meseci zabavljanja, na Aranđelovdan. Slavlje je bilo organizovano u paviljonu "Cvijeta Zuzorić". Kumovi su im bili Žarko Laušević, Mimin kolega i blizak prijatelj još od studentskih dana, i dramaturg Hajdana Baletić. Nažalost, brak nije potrajao, Sunčica i Milutin su se razveli, a glumac se više nije ženio.

Nataša i Sunčica zaista neodoljivo liče. Obe imaju bujnu crnu kosu, pune usne, izrazito svetao ten i zavodljiv osmeh. Izgleda da je glumac sve ove godine tragao za lepoticom kakva je bila njegova bivša supruga. Takođe, možda se zbog te nove ljubavne sreće, koju je doživeo, odluči da ponovo stane na ludi kamen u sedmoj deceniji i sve iznenadi.



- Imao sam tu sreću da sam nekoliko puta u životu doživeo tu veliku i pravu ljubav. Nije mi bio potreban papir da bih im pokazao da ih stvarno volim, prosto smatrao sam da to ne bi te ljubavi učinilo većim i boljim - rekao je Mima svojevremeno za "Bazar".

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

SNIPER

12.04.2023 21:42

CESTITAM OBOMA I ZELIM IM SVU SRECU OVOGA SVETA