Zanimljivosti

OVAJ FRAJER JE MUŽ MARINE ĆOSIĆ: Prelepa srpska glumica pokazala ko je osvojio njeno srce, devojke oduševljene markantnim muškarcem (FOTO)

Već tri godine uživaju u bračnoj sreći.

27.03.2023 10:55

OVAJ FRAJER JE MUŽ MARINE ĆOSIĆ: Prelepa srpska glumica pokazala ko je osvojio njeno srce, devojke oduševljene markantnim muškarcem (FOTO)
instagram.com/marinacosic

Marina Ćosić važi za jednu od najlepših srpskih glumica a neretko je po lepoti upoređuju i sa holivudskom zvezdom Evom Mendez

Kao tinejdžerka, glumom se bavila u studiju glume "Maska". Glumu je diplomirala na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu u klasi Srđana Karanovića. Prvu ulogu ostvarila je u seriji Ubice mog oca, gde je tumačila ubijenu Milicu Despotović, a proslavila se likom Sofije u sapunici "Istine i laži", koju je napustila nakon druge sezone. 

 

Tokom jednog perioda karijere napravila je pauzu i posvetila se stvaranju porodice koja danas čini njenu najsrećniju oazu. Marina se udala prošle godine u proleće za svog izabranika Nikolu Mirkovića. Iako je veoma aktivna na društvenim mrežama retko kad objavljuje fotografije sa mužem. Na jednoj koju je nedavno objavila na Instagramu vidi se kako supružnici blistaju od sreće i zaljubljenosti. Mnoge dame prokomentrisale su kako Nikola izgleda fantastično te da su odličan par.

 

 

- Prelepi ste -

- Predivan par, vidi se da se volite-

- Kakao je zgodan ovaj dasa-

- Najlepša srpska glumica -

- Srećno i da se uvek tako volite - poručivali su joj fanovi u komentarima.

Podsetimo, Marina i Nikola zvanično su se obavezali jedno drugome još 2000. godine a prošle godine su napravili svadbeno veselje. Zanimljivo je da se Marina u istom danu i verila i udala na intimnoj ceremoniji koja je i za nju bila pravo iznenađenje. Nakon ove prelepe proslve napravili su i veliku svadbu na kojoj su okupili svoje najdraže prijatelje i članove porodice.

Glumica je obukla smelu i romantičnu čipkanu venčanicu koja je imala dubok šlic i koja joj je stajala kao salivena. Uz nežnu šminku i sređenu frizuru, glumica je izgledala kao prava holivudnska diva.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)