Zanimljivosti

MISTERIJA IMENA SLOBODE MIĆALOVIĆ: Da li je moguće da je njen otac to uradio? (FOTO)

Priča koja je mnoge dirnula a koju lepa Boba ponosno ističe.

18.03.2023 13:00

MISTERIJA IMENA SLOBODE MIĆALOVIĆ: Da li je moguće da je njen otac to uradio? (FOTO)
instagram,com/slobodamicalovic

Glumica Sloboda Mićalović oduvek je važila za jednu od najlepših srpskih glumica koju mnogi porede i sa neprikosnovenom Monikom Beluči. Lepa Boba, kako je bliski ljudi zovu, nije skrivala da joj prija ovo laskavo poređenje. Međutim, ona nikada nije igrala na kartu lepote već talenta koji je negovala još od najranijeg detinjstva.

Ettore Ferrari/ANSA via AP)

Sloboda Mićalović važi za jednu od najlepših srpskih glumica

Umestnost je zavolela i njom počela da se bavi još dok je živela u rodnom Leskovcu da bi se posle bombardovanja Jugoslavije nastanila u Beogradu i nastavila svoju uspešnu karijeru koju neguje i danas. Ljubav prema svom pozivu nasledila je od oca Dragana koji se takođe bavi glumom. 

Zanimljivo je da je zahvaljujući jednog ulozi koju je igrao došao na inspiraciju da ćerki da ime upravo Sloboda. Naime, on je tumačio ulogu u monodrami posvećenoj Ivi Loli Ribaru čija se verenica zvala Sloboda. Iako netipično ime u to vreme, glumica ga je zavolela kada je otkrila pozadinsku priču njenog nastanka. Danas je prijatelji i bliske osobe oslovljavaju sa Boba.

 

 

Osim što je s godinama šarmanta Sloboda osvojila srpsku javnosto, osvojila je i srce jednog od najpoželjnijih domaćih glumaca Vojina Ćerkovića. Ljubav među današnjim supružnicima planula je na snimanju kultnog filma "Zona Zamfirova". Ubrzo su shvatili da su kao stvoreni jedno za drugo te su se 12. maja 2008. godine venčali u Hramu Svetog Vasilija Ostroškog. Dve godine kasnije dobili su bliznakinje Veru i Milu koje su postale centar njihovog sveta.

TANJUG / ZORAN ZESTIC

Ljubav između Slobode i Vojina nastala je na snimanju filma "Zona Zamfirova"

Bez obzira na veliku popularnost kako Slobode, tako i Vojina njihove naslednice nikada nisu bile deo javnog života i suprugžnici su se trudili da ih drže podalje od medijske pompe. Tokom svih ovih godina Sloboda i Vojin su se trudili da svoj brak i intimu drže za sebe što ipak nije sprečilo zle jezike da tokom 2015. godine spekulišu o krahu njihove ljubavi. Glumica je to odlučno demantovala.

 

 

 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)