Zanimljivosti

VIŠE NEMA DILEME DA LI JE SLOBODA MIĆALOVIĆ RADILA KOREKCIJE NA LICU, ova fotografija je sve razotkrila! (FOTO)

Dešavalo se da se u medijima spekuliše da li je poznata glumica korigovala nos i zube, a sada je isplivao i dokaz za to.

28.12.2022 14:01

VIŠE NEMA DILEME DA LI JE SLOBODA MIĆALOVIĆ RADILA KOREKCIJE NA LICU, ova fotografija je sve razotkrila! (FOTO)
Instagram-sloboda_micalovic_boba

U medijima su isplivale fotografije Slobode Mićalović iz mladosti koje su mnogim dušebrižnicima zapušile usta. Naime, na portalu glumačke_klase osvanula je slika lepe glumice dok je bila devojčica, pa su mnogi prokomentarisali da je sličnost njenih crta lica iz mlađih dana i danas i više nego očigledna. Neretko se desi da se lepim ženama nameće da su radile nebrojane estetske intervencije, ali u ovom slučaju to više niko ne može da tvrdi za Slobodu.

Mićalovićeva je levo na fotografiji kao devojčica preoznatljivog osmeha, a više nego očigledno je da je i tada imala prćast nos i savršene zube. Njene crte lica su manje-više ostale identične, a mnogi su pohvalili prirodnu lepotu poznate glumice koja je u kasnijim godinama samo dodatno došla do izražaja.

Sloboda neretko deli fotografije na kojima je bez trunke šminke, a česti su komentari da njoj mejkap i nije potreban.

Glumica ima 41 godinu i mladalački izgled na kome bi joj mnogi pozavideli. Smatra se da je tajna njene lepote i vedrog duha upravo mirna bračna luka koju već drugu deceniju deli sa suprugom, glumcem Vojinom Ćetkovićem. Poznati glumački par upoznao se pre čak 20 godina na snimanju filma "Zona Zamfirova". Sloboda je mlađa punu deceniju od supruga, koji je priznao da sadašnju partnerku prilikom snimanja "sudbonosnog" filma, nije gledao na način koji je kasnije rezultirao velikom ljubavlju. Par ima bliznakinje Veru i Miu.

- Sećam se prvog trenutka kada sam je ugledao, snimali smo "Zonu Zamfirovu", a ona je bila studentkinja. Nikada na taj način nisam gledao studentkinje, naročito jer su većina njih bile klinke. Prošlo je nekoliko dana snimanja, pozvao me je snimatelj da dođem da pogledam nešto. Video sam je kao nekog ko će verovatno da snima, nisam je posmatrao kao da je lepa ili na neki drugi način. Tada sam je prvi put zapazio. Ne mogu da kažem da je bila prvi put oduševljena kada me je videla, ali se smeškala - ispričao je Ćetković jednom prilikom.

Sloboda oduzima dah i početkom pete decenije. Ona se tako pre nekoliko nedelja pojavila u elegantnoj crnoj kreaciji dubokog dekoltea, koja je bukvalno mnogima oduzela dah, pa fanovi kojih lepa glumica ima 395.000 nisu ostali imuni na njeno glamurozno izdanje.

- Prelepa žena, velika dama, kako na daskama koje život znače, tako i u običnom životu -

- Najlepša cura ikad rođena -

- Definicija prefinjenosti -

- Prirodna lepota, svaka čast naša lepotice! Treba te proglasiti za najlepšu ženu na Balkanu! -

- Odgovorno tvrdim da nema lepše žene prirodne lepote pre svega -

- Kome Bog da, niko ne može da mu uzme - bile su samo neke od reakcija.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)