Zanimljivosti

PRE SLOBODE VOJIN ĆETKOVIĆ JE U NJU GLEDAO OVAKO ZALJUBLJENO! Fotografija koja kruži društvenim mrežama mnoge je iznenadila, reagovala i Mićalovićeva (FOTO)

Fotografija koja je nastala pre 24 godine mnoge je podsetila na kultno ostvarenje "Porodično blago", koje je tada bilo veliki hit pre svega zbog glavnih glumaca.

13.12.2022 12:05

PRE SLOBODE VOJIN ĆETKOVIĆ JE U NJU GLEDAO OVAKO ZALJUBLJENO! Fotografija koja kruži društvenim mrežama mnoge je iznenadila, reagovala i Mićalovićeva (FOTO)
ST/D. Kadić

Glumci Vojin Ćetković (51) i Mina Lazarević (47) davne 1999. godine glumili su ljubavni par u seriji "Porodično blago", a da li je ljubav između njih dvoje tada ostala jedino na malim ekranima, to oni najbolje znaju. Portal Filmitv objavio je fotografiju to dvoje glumaca iz perioda snimanja kultnog ostvarenja uz adekvatan opis:

Kada su se voleli Čupka i Brando, Mina Lazarević i Vojin Ćetković, junaci serije “Porodično blago”, kao glumački par 1999. godine - piše u opisu fotografije.

Na fotografiji su Vojin i Mina pre 24 godine, u svojim dvadesetim. Ćetković je još tada važio za velikog zavodnika, pa je u skladu sa tim i dobijao takve uloge, a mnoge dame se slažu da se fizički bitnije nije promenio ni do današnjih dana. On je na fotografiji u crnoj košulji koja je tek delimično otkopčana i belim pantalonama, a u naručju drži Minu. Ona izgleda kao devojčica u cvetnoj haljinici na bretele, a osmeh joj sija od uva do uva. Vojin je pritom i vidno zagledan u Lazaravićevu i njih dvoje na prvi pogled deluju kao zaista zaljubljen par, a fotografiju je na Instagramu lajkovala i Vojinova supruga Sloboda Mićalović.

Ćetković je u srećnom braku sa Slobodom od maja 2008. godine.

Sećam se prvog trenutka kada sam je ugledao, snimali smo "Zonu Zamfirovu", a ona je bila studentkinja. Nikada na taj način nisam gledao studentkinje, naročito jer su većina njih bile klinke. Prošlo je nekoliko dana snimanja, pozvao me je snimatelj da dođem da pogledam nešto. Video sam je kao nekog ko će verovatno da snima, nisam je posmatrao u smislu da li je lepa ili na neki drugi način. Tada sam je prvi put zapazio. Ne mogu da kažem da je bila prvi put oduševljena kada me je videla, ali se smekšala - priznao je Vojin jednom.

Sloboda je potvrdila kako je razlika u godinama između njih pun pogodak.

- Imam tu sreću da je Vojin stariji deset godina i u odnosu na mene mnogo je mirniji i staloženiji. On je taj koji često smiruje neku situaciju. Živiš sa cimerkom pa se posvađate, a kamoli sa suprugom u braku. Naš brak je stabilan, blago je napet i uzbudljiv, a ja to volim. Da je drugačije, bilo bi mi dosadno - rekla je glumica jednom prilikom, a par iz skladnog braka ima bliznakinje Veru i Milu.

Mina Lazarević je bila u braku sa džez pijanistom Aleksandrom Miletićem sa kojim je dobila sina, a potom i sa baletanom Goranom Stanićem sa kojim je dobila sina i ćerku, a od koga se takođe razvela.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)