Zanimljivosti

OVA FOTOGRAFIJA PRINCEZE ŠARLOT SVE DOKAZUJE: Princ Vilijam nije mogao da obuzda emocije kada je shvatio ovaj detalj u vezi svoje ćerke(VIDEO)

Fotografija koju su pokazali mladom kraljeviću izmamila je osmeh na njegovom licu.

10.04.2023 16:01

OVA FOTOGRAFIJA PRINCEZE ŠARLOT SVE DOKAZUJE: Princ Vilijam nije mogao da obuzda emocije kada je shvatio ovaj detalj u vezi svoje ćerke(VIDEO)
Printscreen/TikTok/the.royal.watcher

Poseban ponos kod roditelja stvara saznanje da njihovi naslednici dele sličnosti sa njima. Maltene od prvog dana rođenja bebe u porodici, vode se polemike da li liči na mamu, tatu ili nekog od baki ili deka. Onaj čiji su geni izraženiji, uvek to s ponosom ističe. Nije drugačije ni u kraljevskim porodicama.

Princeza Šarlot je u britanskoj porodici nesumnjivo jedna od omiljenih ličnosti, naročito jer odrasta sa dvojicom braće. O njenoj sličnosti sa kraljicom Elizabetom su svi govorili i nesumnjivo je da na nju dosta liči. 

Printscreen/TikTok/the.royal.watcher

Sličnost između oca i ćerke je neverovatna

Fotografija na kojoj su Vilijam i Šarlot u sličnim uzrastima postala je viralna na TikTok mreži i mnogi ne poriču činjenicu da otac i ćerka neverovatno liče. Interesantnije od svega je da je fotografiju video i princ Vilijam koji ju je komentarisao dok je bio u jednoj poseti sa svojom suprugom Kejt. On je u neverici gledao fotografiju okrećući se okolo i sa velikim iznenađenjem ističući kako je Šarlot ista on na toj fotografiji.

U objavi fotografije piše "blizanci" a ona je prikupila mnoštvo komentara.

- Nikada ga nisam videla tako oduševljenog. On zaista voli svoju ćerku!-

- Ovo je nerealno! Toliko su isti!-

- On je toliko ponosan na svoju devojčicu -

- Šarlot više liči na poslednju kraljicu -

- Ona izgleda poput svog tate - komentarisali su korisnici društvenih mreža.

Tiktokeri su bili oduševljeni Vilijamovim neposrednim ponašanjem ističući da vide sjajnog budućeg kralja u njemu. Šarlot je mnoge podsetila i na kraljicu Elizabetu II ali su se drugi složili da deli i lepotu svoje pokojne bake princeze Dajane i da i ona i princ Vilijam nose nešto njeno.

Ipa,k mnogi su rekli da dok gledaju Šarlot isto kao da vide kraljicu, međutim, sličnost koju dele otac i ćerka u istom uzrastu je nepobitna.

Vilijamovo simpatično obraćanje svima okolo kada je video fotografiju koja ga je iznenadila, nasmejalo je mnoge i većina se složila da nakon gubitka svoje majke i odlaska njegovog brata sa dvora Vilijam pronalazi sreću i radost u malim stvarima i da se vidi da voli svoju porodicu.

Inače, princeza Šarlot je često predmet rasprave mnogih kraljevskih stručnjaka koji komentarišu njeno ponašanje i držanje u javnosti dajući joj veliko priznanje da tako mala već poznaje osnove kraljevskog protokola, što je pokazala na mnogim važnim događajima, skrećući pažnju na ponašanje bratu Džordžu i umirujući mlađeg Luisa u određenim situacijama. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)