Moda

ŠOKANTNE SCENE U KANU: Hana pokušavala da uđe u automobil, a onda je usledila nezapamćena drama (VIDEO)

Tiktokerka poznata je po nošenju ekstravagantnih haljina, međutim, sada je zbog jedne kreacije bila na velikim mukama.

27.05.2023 16:00

ŠOKANTNE SCENE U KANU: Hana pokušavala da uđe u automobil, a onda je usledila nezapamćena drama (VIDEO)
Printscreen/TikTok/leoniehanne

Činjenica je da sve dame žele autentičan izgled na nekim glamuroznim događajima, trudeći se da svojom pojavom i odabirom toalete ukradu "šou". Iako među takvima ima lepih haljina koje ostavljaju bez daha, svesni smo da se nagledamo često svega i svačega i da nečiji stajling izazva začuđujuće reakcije kada ih ugledamo na crvenom tepihu.

Među poznatima ima odvažnih koji često nose velike i ekstravagantne toalete poput Blejk Lajvli koja je često viđana u njima, te tako privlače posebnu pažnju, dok ima i onih koji pomeraju granice pa se postavlja pitanje da li neko zaista neguje i voli takav stil ili želi samo malo više pažnje?

Printscreen/TikTok/leoniehanne

Influenserka je poznata po tome što voli ekstravagantne haljine

Nemačka influenserka Leoni Hana, objavila je skoro video snimak u kojem je obuhvatila par svojih stajlinga sa Kanskog festivala, šaleći se na svoj račun. Ona je u svojoj objavi, u opisu videa, napisala "Da li je haljina prevelika ili je auto mali", a na snimcima se vidi kako poznata influenserka ima muku dok ulazi u auto pokušavajući da ugura celu toaletu koja se vuče i prostire mnogo iza nje.

U tome joj pomaže i osoblje protokola. Iako sve deluje pomalo kao nezgodna situacija, ona se vešto smeška svuda gde ju je oko kamere uhvatilo dok pridržava svoju haljinu i pokušava da izađe iz vozila. Ogromne balske haljine sa karnerima poznata influenserka nosi na visini zadatka, međutim, postavlja se pitanje da li ona ima vazduha unutar automobila od haljine koja očigledno zauzima dosta prostora u prevozu?

Iako su njeni pratioci uočili da se ona itekako muči sa njima, priznali su jo da je jedinstvena i da vole njene stajlinge. Njena objava sakupila je preko pola miliona sviđanja.

- Izgledaš božanstveno na svim događajima!-

- O Bože, opednuta sam tom zlatnom haljinom -

- Zar nije jednostavnije iznajmiti minibus ili nešto slično?-

- Više je više -

- Kako izgleda biti princeza - komentarisali su njeni pratioci.

 

@leoniehanne Cannes film festival mood! Are you ready for my dresses? ☺️🥂 #cannes #cannesfilmfestival #cannes2023 ♬ Glamorous - Fergie

 

Poznata nemačka influenserka ima 35 godina i rođena je i odrasla u Hamburgu. Da se odlično razume u modu govori i to da je diplomirala modu, biznis i tekstilni menadžment. Radila je za jednu korporaciju ali je napustila taj posao, osnovavši svoj brend 2014. godine. Sarađivala je sa mnogim velikim imenima iz sveta mode poput brendova: Dior, Kartier, Luj Viton, zatim sa Svarovski brendom i mnogim drugima. Na Instagramu je prati preko 4,5 miliona korisnika a na TikToku preko 400.000. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)