Moda

PLAVOKOSA UČITELJICA LARA JE UŠLA U UČIONICU, skinula sako i zadigla suknju! Od ovog prizora svi su se skamenili, a onda je u miniću sela na školsku klupu, usledio je ŠOK! (VIDEO)

Ona svakako nije prosvetna radnica na kakve su mnogi navikli, pa i ne čudi što su mnogi roditelji besni zbog njenog načina odevanja.

23.05.2023 10:32

PLAVOKOSA UČITELJICA LARA JE UŠLA U UČIONICU, skinula sako i zadigla suknju! Od ovog prizora svi su se skamenili, a onda je u miniću sela na školsku klupu, usledio je ŠOK! (VIDEO)
pexels.com

Učiteljice iz detinjstva nekih starijih generacija bile su uglavnom neupadljive žene, primerenog načina odevanja, koje su iznad svega bile kompetentne za posao kojim se bave i koje su se trudile da učenicima budu maksimalno posvećene. Njihov izgled se uglavnom svodio na odela i setove suknji i sakoa, pri čemu su oba komada pokrivala veće delove tela. Odisale su ozbiljnošću i profesionalnošću.

Međutim, ako današnju decu pitate kako izgledaju učiteljice njihovog detinjstva, spremite se za šokantne odgovore.

pexels.com

Za većinu učiteljica važi pravilo da su profesionalno i primereno obučene

Ako je suditi po nekim objavama koje kruže po TikToku današnje učiteljice su, čini se, pomerile neke granice. U želji da budu atraktivne, primećene, ali verovatno i zarad popularnosti na društvenim mrežama na kojima stižu da objavljuju sadržaje iz učionica, ne libe se da pokažu i svoju drugu stranu. To čine iako su njihova publika, odnosno pratioci, ako ne deca, onda njihovi roditelji.

Lara je učiteljica koja na TikToku objavljuje sadržaj na nalogu mojučiteljski dnevnik, a koja je sve samo ne primer nekadašnjih učitelja. Ona je atraktivnog izgleda, a ono što joj očigledno najbolje ide od ruke jeste oblačenje provokativne odeće. U jednoj objavi koju je pogledalo više od 2 miliona korisnika, Lara je obučena u mini suknju sa samodržećim, crnim čarapama s čipkom i na sebi ima košulju. Na nogama nosi cipele s visokom štiklom i ima raspuštenu kosu.

U opisu objave stoji "Ti ne izgledaš kao učiteljica", a neobična prosvetna radnica je zatim pokazala kako u stvari može da izgleda i kako dolazi na posao. Ona je spustila suknju prekrivši čipkane čarape, raspasala je košulju koja joj je do tog trenutka bila uvučena u suknju, vezala kosu i na kraju obukla sako. Moć transformacije koju ta mlada žena ima je oduševila njene pratioce koji su rekli kako bi se rado vratili u školu kada bi imali takvog predavača.

- Možeš me učiti kad god želiš -

- Želim da se vratim u školu - 

- Prelepa si žena -

- Vau, nisam o tome razmišljao... -

- Da sam imao takvog učitelja kada sam išao u školu... - komentarisali su korisnici mreže, uglavnom pripadnici jačeg pola. 

A na Larin snimak na kom je ona u učinioci u podjednako provokativnoj odeći sa sve crvenim, čipkanim donjim vešom koji je "sevnuo" kada je ona zasela na dečiju klupu, izazvao je dodatne reakcije oduševljenja. Mnogi su, međutim, očigledno zaboravili gde se ona u stvari nalazi. 

Tiktokeri su joj poručili da bi sigurno jedva čekali da dođu u školu da su još učenici i da bi učili sve što treba da su imali nastavnika poput nje. 

Zgodna učiteljica je pokazala i u drugim objavama da rado voli da nosi provokativnu odeću i da uživa u tome. U nekim svojim objavama je i zaplesala pokazavši da svoj posao radi sa zadovoljstvom.

Ona u svojim objavama objašnjava da joj često govore kako ne izgleda kao učiteljica i da bi trebalo da se oblači primerenije. Zato je često bila i meta roditelja, ali je i otkrila da tate pokušavaju da pričaju s njom putem društvenih mreža na kojima je i prate. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)