Kosa

HANA JE ŽELELA BUJNU PLETENICU NA VENČANJU: Kada je izašla iz salona, umalo nije zaplakala pogledavši rezultate ovog "remek dela" (VIDEO)

Htela je da tog dana izgleda posebno kao i svaka druga mlada, a frizeka je napravila veliku grešku.

21.05.2023 19:01

HANA JE ŽELELA BUJNU PLETENICU NA VENČANJU: Kada je izašla iz salona, umalo nije zaplakala pogledavši rezultate ovog "remek dela" (VIDEO)
Printscreen/TikTok/hannahleelifestyle

Dobiti od frizera ono što želite, a podrazumeva se to da je frizura kakvu ste zamislili ii pokazali na fotografiji, gotovo je nemoguće, bez da papreno platite. Već pri dolasku u salon čućete priču da je vaša kosa ovakvog ili onakvog kvaliteta, teška za oblikovanje i da će tu biti potreban poseban trud kako bi se vaša misao realizovala. Činjenica je često da se iza toga krije dobro uigrana taktika koja vam ne ostavlja mnogo izbora već da se složite sa predlogom frizera koji će ponuditi neko rešenje da biste ga više puta posetili.

shutterstock.com

Mlada je želela potpuno drugačiju frizuru od one koju je dobila

Ruku na srce, ima i onih koji svoj posao rade profesionalno i sa kojima nije potrebno natezanje i ubeđivanje da želite baš tu frizuru, već iz prve postižete dogovor. Oni ne pokušavaju na vašoj kosi da eksperimentišu ukoliko vide da posao ne mogu da odrade kako treba, ali retko koji profesionalac će odbiti mušteriju i njenu želju ako zna da radi kako treba.

Ipak, ako je suditi prema iskustvima mnogih dama, mali procenat njih je izašao iz salona sa osmehom. Često su mnoge umesto plavih, dobile recimo crvene pramenove, umesto skraćivanja "krajeva" dobile kratku frizuru i slično, a frizeri naravno to pravdaju time da znaju "svoj posao".

Jedna Tiktokerka je pokazala u svojoj objavi da je od svog frizera tražila zaista, barem naizgled, jednostavnu frizuru koju bi možda i malo veštije ruke iz okruženja mogle da naprave. Hana, kako se predstavlja na ovoj mreži, je influenserka koja promoviše plus sajz modu i između ostalog je podelila frizuru koju je nosila na svom venčanju.

 

 

Ona je želela nisku pletenicu koja je iz korena šira pa se sužava ka kraju i izgleda opušteno, dok je kroz nju provučen nakit sa perlama. Devojka je razočarano pokazala da je dobila najobičniju pletenicu koju je mogla sama da isplete.

Frizer joj je napravio pletenicu koja je iste debljine od početka do kraja i u korenu joj je stavio neki venčić od perli, po uzoru na fotografiju koju mu je pokazala kao inspiraciju. Međutim, sličnosti nije bilo nigde. Pratioci ove Tiktokerke su joj poručili da nije smela da pristane na to i da je trebalo da isproba frizuru nekoliko puta pre venčanja i da je trebalo da stavi ekstenziju.

Devojka je u jednom od snimaka rekla da takve frizure zahtevaju ekstenziju i da je ona shvatila da je to mogla i sama da učini i da se pozabavi svojom frizurom ali joj na koncu svega frizura nije bila najvažnija već je istakla kako je na venčanju bila sjajna zabava i da je ona skoro dve godine u srećnom braku, tako da joj takvi detalji nisu nimalo bitni.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)