Kosa

PROGOVORILA DEVOJKA KOJA JE TRPELA NASILJE U ŠKOLI ZBOG MANJKA KOSE: Sada je potpuno druga osoba, njena transformacija je neverovatna! (FOTO)

Kelsi je trpela uvrede od vršnjaka jer je, po njihovom mišljenju, imala nešto više čelo, ali najzad je jednim potezom svima zapušila usta.

09.05.2023 13:01

PROGOVORILA DEVOJKA KOJA JE TRPELA NASILJE U ŠKOLI ZBOG MANJKA KOSE: Sada je potpuno druga osoba, njena transformacija je neverovatna! (FOTO)
TikTok-kelseykelsey26

Kelsi (25) je devojka iz Britanije koja je još kao devojčica od dece iz njenog razreda u školi trpela uvrede i neprijatne komentare. Naime, ona ima nešto više čelo nego što je to uobičajeno, a pojedini učenici njenog razreda su se potrudili da joj smisle što uvredljivije nadimke na taj račun. Kelsi je tako izrasla u krajnje nesigurnu devojku koja je oduvek mrzela svoje visoko čelo. Preokret se desio kada je jednog dana na televiziji videla proces transplatacije kose kod jedne britanske glumice

Kelsi je dotad mislila da se transplatacija sprovodi samo kod muškaraca, tako da je ostala zatečena novim saznajnem. Naime, muškarci su ti koji se suočavaju češće sa gubitkom kose zbog čega se više i opredeljuju na samu transplataciju, ali je ona i te kako moguća kod bilo koga.  

Kelsi se detaljno raspitala o celokupnom procesu transplatacije i došla je do zaključka da tom procedurom "spusti" čelo. Tačnije, zbog kose koja bi rasla i u predelu njenog čela ono bi izgledalo kao da je kraće. Ona je dala 5.000 funti (5.742 evra) za tretman i celokupnu proceduri dokumentovala je na TikToku. Broj ljudi koji je prate je tako skočio na 75.000. 

Poslednjih godinu dana sam prenosila svoje putovanje transplantacije kose na TikToku i ovo će verovatno biti moje poslednje ažuriranje na tu temu jer sada je tačno godinu dana od operacije - napisla je Kelsi, a preneo San.

Snimak se sastoji od fotografija, pri čemu se na prvoj vidi Kelsi dok nije započela proceduru transplatacije. Sledeća fotografija je ona na kojoj je Kelsi koja samo što je završila proces transplatacije i na njenom čelu se jasno vidi nova kosa, koju ona s nestrpljejnjem očekuje da naraste. Poslednja fotografija prikazuje Kelsi sa kosom gde se može videti kako joj je ona porasla za godinu dana sasvim dovoljno da izgleda kao da je rođena tako. Linija čela bila je vidno spuštena.

Snimak je dobio i 10.000 sviđanja, a komentari su se ređali.

- Da ne znam, nikad ne bih rekla da je to presađena kosa -

-  Savršeno ti pristaje -

- Nije da je ovoj devojci bila neophodna transplatacija kose, ali lepo je videti je zadovoljnu -

- Ovo je primer dobro urađene transplatacije -

- Ni ja nisam znala da je moguće da se radi na ženama -

- Hvala na fotografijama, i ja sam se dvoumila da li da uradim slično, sada sam sigurna da hoću -

- Medicina svakim danom sve više napreduje, zapanjen sam i srećan što sada možemo dosta toga promeniti što nas je činilo nesrećnim - ređale su se reakcije oduševljenih pratilaca. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)