Kosa

SA OVOM DEVOJČICOM JE SVE U REDU DOK NE RASPLETE KIKE: Scena koja se zatim dogodi zaprepastila je svet! (VIDEO)

Mlada Tiktokerka Otum Grejs je postala poznata zahvaljujući svojim neverovatnim vlasima, a evo o čemu se zapravo radi.

02.05.2023 17:01

SA OVOM DEVOJČICOM JE SVE U REDU DOK NE RASPLETE KIKE: Scena koja se zatim dogodi zaprepastila je svet! (VIDEO)
Printscreen/TikTok/iautumngrace

Kosa je jedan od najlepših ukrasa na ženi i gotovo svaka od nas je nekada njome nezadovoljna. Ako imamo ravnu kosu želimo da je kovrdžava i obrnuto. Više nego ikada dame su opterećene njenim stilizovanjem, a pojavom raznih trikova i tehnika to im je i olakšano. Jedino što možda može da vas muči jeste ako imate neukrotivu gustu kosu poput Otum Grejs, mlade Tiktokerke koja je poznata upravo po zaprepašćujuće gustim i specifičnim vlasima.

Naime, posebno interesantno je što je Otum razvila čitav sistem kako da ukroti svoju kosu, pa ona izgleda potpuno drugačije kada joj je ona svezana u kike i nakon što je raspusti. 

Printscreen/TikTok/iautumngrace

Devojčica ima pregustu kosu koja fascinira njene pratioce

Gustina i kovrdžavost ove kose čine je disproporcionalnom u odnosu na telo i zaista izgleda fascinantno.

Otum je u TikTok objavi, koja je sakupila čak 11,5 miliona sviđanja, pokazala kako joj jedino voda "rešava stvar", napisavši: "Šta bih radila da nema vode?". Ona je zatim dugačku, izuzetno gustu kosu najpre poprskala vodom i raščešljala je, a potom je upela da je ukroti i veže u pletenice.

Održavanje takve kose je, sudeći po snimcima, izuzetno zahtevno i podrazumeva dosta vremena pred ogledalom. Uprkos tome, devojčica, kako se čini, voli svoju kosu i uživa u njenom uređivanju. Pojedini Tiktokeri su je upoređivali sa čupavim igračkama rekavši da je njena kosa nešto najslađe što su ikada videli.

 

 

 

 

- Želim da vidim tvoje roditelje - 

- Zašto tvoja kosa izgleda istovremeno teška, a izuzetno sjajna? - 

- Umreću zbog ovoga -

- Uvojci ti izgledaju poput oblaka, zlatnih oblaka - komentarisli su korisnici mreže.

Pojedini Tiktokeri su se prepoznali u devojčinoj objavi, rekavši kako dele istu sudbinu sa njom. Drugi su bili oduševljeni neobičnim vlasima rekavši da bi sve dali za takve lokne i volumen. Otum je, zatim, pokazala fotografije svojih roditelja, želeći na taj način da objasni svima kako je po sredi genetska predispozicija. 

U drugoj objavi je pokazala kako je njena frizura stilizovana sa sitnim loknicama pomoću difuzera. I dok su jedni bili oduševljeni, drugi su rekli kako ne bi imali živaca da neguju takav tip kose i da bi išli na trajno ispravljanje ili bi nosili kratku frizuru.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)