Kosa

SEDEO JE U FRIZERSKOM SALONU, A ONDA JE DREKNUO OD BOLA I POSKOČIO SA STOLICE: Ono što je ovaj frizer uradio jednom mladiću niko nije očekivao (VIDEO)

Dobio je tretman koji se retko viđa, a uz to je rezultat drastična promena.

26.03.2023 17:01

SEDEO JE U FRIZERSKOM SALONU, A ONDA JE DREKNUO OD BOLA I POSKOČIO SA STOLICE: Ono što je ovaj frizer uradio jednom mladiću niko nije očekivao (VIDEO)
instagraam.com/hairstyls tips

Frizerski saloni odavno su unapredili svoje usluge, pa sada nude kompletan tretman ulepšavanja nakon kog izgledamo kao potpuno nove osobe. Nekada su ga najviše posećivale dame, a danas je sve više muškaraca koji podjednako brinu o svom izgledu, pa čak i o najmanjoj sitnici koja može naružiti njihovu lepotu.

Uredan izgled postao je imperativ u današnjem svetu i to kod pripadnika oba pola. U skladu sa tim višak dlačica na telu i licu estetski je neprihvatljiv, te je sve više onih koji će istrpeti svaki stepen bola kako bi ih se rešili. To se desilo i jednom mladiću koji je posetio frizerski salon ni ne sluteći šta ga sve očekuje. Naime, osim uredne frizure dobio je potpuno novi izgled, ali je za njega morao da podnese i bol.

Dok je sedeo u stolici frizer mu je prvo mašinicom skratio dubok koren kose, a potom je uzeo makazice i skratio mu dugačke i bujne trepavice. Kada je na red došao vosak, čini se da mladić nije ni slutio da taj deo neće biti nimalo prijatan. Svuda oko očiju, čela i kod zalistaka frizer mu je naneo vosak i potom ga povukao. Mladić je poskočio od bola, što je izazvalo salve smeha u salonu. Ipak, kada je tretman ulepšavanja završen svi su se složili da su rezultati fantastični i da sada izgleda kao model za kojim će devojke uzdisati.

Ovaj video-snimak objavljen je na Instagram stranici hairstyls_tips i dobio je skoro 150.000 lajkova i nekoliko hiljada komentara koji se samo nižu.

- On je tako sladak. A svakome ko kaže nešto o trepavicama, mogle su da mu budu preteške ili da mu uđu u oči i zato ih je posekao -

- Zašto je skratio prelepe trepavice? -

- Ljudima treba podšišati vrhove kose kako bi se otarasili ispucalih vrhova koji će kosu učiniti zdravijom na duge staze. Nema više štete kao rezultat sečenja vrhova i sečenja mrtvih krajeva. Nikada nisam mogao da usporim rast. To dolazi iz korena -

- Ljudi će svašta sebi učiniti, bilo to dobro ili ne-

- Njegova bolna grimasa na kraju je zaista smešna, žene stalno voskom skidaju dlake - samo su neki od brojnih komentara ispod snimka koji je postao viralan.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)