Moda

UZELA JE STARU VENČANICU I POTPOPILA JE U FARBU: Kada vidite kako haljina sada izgleda zanemećete, ovo je neverovatno! (VIDEO)

Megan Džonson je oduševila milione korisnika Tiktoka prikazavši svoje remek delo.

18.03.2023 19:01

UZELA JE STARU VENČANICU I POTPOPILA JE U FARBU: Kada vidite kako haljina sada izgleda zanemećete, ovo je neverovatno! (VIDEO)
Printscren/TikTok/therealmeganjohnson

Da biste dobro izgledali nije vam potrebno mnogo novca, niti su glamurozne haljine ono što će vas učiniti posebnim, već dobre ideje i kreativnost. Iako će se neki govoriti kako nemaju "vremena ni živaca" da sami prave nešto, mlada Megan Džonson je pokazala da uz malo volje i truda može napraviti remek delo i da se otisne i u dizajnerske vode.

Kako je želela da na svojoj maturi nosi autentičnu i lepu haljinu ova 17-godišnjakinja je odlučila da prefarba jednostavnu venčanicu sa perlama u roze boju, kako bi ona dobila još glamurozniji izgled

Tik Tok-Megan Johnson

Haljina pre i posle

Tiktokerka je pokazala svojim pratiocima kako je haljina izgledala pre, pokazavši boju u kojoj je venčanica, i dramatičnu suknju koja se proteže do poda a zatim je pokazala u narednom snimku šta je zapravo uradila. Ona u prvom snimku pokazuje kako je sipala ključalu vodu u plastičnu posudu, mešala je vodu sa farbom koju je prethodno kupila objasnivši kako ne želi kontraefekat, odnosno jako tamnu boju haljine. Na kraju je videla da je boja ujednačena i bila je zadovoljna krajnjim ishodom.

- Mislim da je ispalo prilično slatko- kaže ona u videu, a tiktokeri su bili oduševljeni te njenu kreaciju nazvali "genijanom".

Iako je bila zabrinuta za čipkani deo haljine i perle kao i boju kakvu će on primiti, čipka je bila malo tamnije ružičste boje dok su perle primile lep ružičasti sjaj. Džonsonova je tek pre par dana objavila konačno kako izgleda njena nova haljina, trčeći po polju u savršenoj ružičastoj nekadašnjoj venčanici kao iz bajke, dok ju je majka snimala.

 

 

Ona je u živopisnom i dinamičnom videu, izgledala poput heroine iz filmova pozirajući i pevajući u kameru. Tiktokeri su bili oduševljeni i njenom kreacijom i njenom pojavom a neki su joj rekli da podseća na Diznijevu princezu.

- Molim te dodaj na nju neke leptire -

- Podseća me na Šarlotinu haljinu iz "Princeza i žabac"

- Toliko je lepa..-

- Ovo je prvi put da vidim da je neko to odradio uspešno!-

- Moj Bože...izgleda kao prelepa starinska maturska haljina - komentrisali su korisnici Tiktoka ispod njenih objava.

 

Bilo je tiktokera koji su rekli da je haljina bila lepa u svojoj prirodnoj boji, a bilo je i onih koji su rekli kako bi im se više svidela u zelenoj ili crnoj boji. Ipak, većina je bila oduševljena ovim izborom za koji se odlučila Megan rekvši da je haljina vrlo ženstvena i galmurozna istovremeno i da izgleda baš kao iz bajke.

Neki su joj rekli da uz taj stajling fali samo tijara. Pored žena koje su bile oduševljene kreatorskim umećem ove mlade devojke i muškarci su pohvalili devojku rekavši da izgleda magično u toj haljini. 

Devojci su mnogi poručili da je vrlo talentovana i da to treba da iskoristi na pravi način. Takođe, mnogi su joj tražili još fotografija želeći da uživaju u njenom predivnom stajlingu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)