Roditeljstvo

PRONAŠLI SU BEBU U KARTONSKOJ KUTIJI NA ŽELEZNIČKOJ STANICI: Posle 13 godina otkrivena je neverovatna istina o tom detetu! (FOTO/VIDEO)

Mekenzi Grejs Voker je kao beba odbačena od onih od kojih je trebalo da bude voljena najviše, ali to je nije sprečilo da kasnije utiče na živote mnogih.

05.05.2023 11:19

PRONAŠLI SU BEBU U KARTONSKOJ KUTIJI NA ŽELEZNIČKOJ STANICI: Posle 13 godina otkrivena je neverovatna istina o tom detetu! (FOTO/VIDEO)
YouTube/printscreen

Mekenzi Grejs Voker rođena je 2013. godine u Kini, a još kao beba od svega mesec dana ostavljena je na železničkoj stanici u kartonskoj kutiji. Slučajni prolazici su, srećom, uočili na vreme napuštenu bebu i ona je  premeštena u sirotište u kome je ostala narednih meseci dok je nije usvojio par iz Teksasa. Ovaj par se venčao 1992. godine, a kao krunu ljubavi 1994. godina dobili su prvog sina, dok im je drugi sin preminuo na rođenju. 

- Pošto smo izgubili drugog sina narednih 16 godina razmišljali smo o usvajanju deteta, ali ta ideja je realizovana tek 2000. godine kada smo usvojili devojčicu, Kejtlan. Potom smo 2003. godine osetili potrebu da usvojimo još jednu devojčicu i odlučili smo da to bude devojčica iz Kine. Kada smo videli Mekenzine fotografije taj osećaj ne umem to da opišem, ali osetili smo neverovatnu ljubav i snažnu povezanost, to je bila ljubav na prvi pogled, sada to znam - objašnjava žena koja je usvojila Mekenzi Grejs.

Prntscrn/YouTube

Usvojitelji devojčice Mekenzi Grejs Voker 

Mekenzi je tada bila beba od nepunih godinu dana, a njeni usvojitelji se sećaju svakog trenutka provedenog sa njom.

- Kada je imala svega godinu dana po prvi put je čula zvono na našim vratima i odmah posle toga je ponovila taj zvuk, oponašajući ga. Neverovatno je bilo što je u ton pogodila taj zvuk, već tada sam znala da će se njeno ime daleko čuti. Tačno je tako i bilo, Grejs je pevala gde god da je bila. Gde god da bismo pošli ona bi pevala neku pesmicu i prihvatili smo to kao deo njene ličnosti. Marta 2015. godine, kada joj je bilo 12 godina, potpisala je ugovor sa jednim muzičkim izdavačem, a singl sa njenog debitantskog albuma „Let the Heavens Come Down“ se puštao i na radiju. Moja devojčica još ne može da veruje da živi svoj san, a mi osećamo ogromnu radost i ponos - rekla je njena usvojiteljka.

Prntscrn/YouTube

Mekenzi Grejs Voker je postala muzička zvezda 

Mekenzini roditelji su se vremenom privikavali na činjenicu da se njen glas daleko pročuo, a devojčica je prigrlila hrišćanstvo i želela je da se pročuje njena muzika koja slavi Isusa.

- Interesantno je bilo gledati kako Mekenzi odrasta i kako se deca svuda okupljaju pored nje i traže joj autograme. Divno je gledati našu ćerku kako uspeva da dopre do sve te dece i proširi i na njih Isusovu ljubav - rekla je njena usvojena mama.

Humanist devojčice se nije završila samo na tome. Ona je oduvek znala da je usvojena, a izrazila je želju da pomogne svoj deci koja su slične sudbine kao i ona. 

- Ja sam usvojena i tek u domu moje nove porodice stekla sam svu ljubav ovog sveta. To svako dete zaslužuje, zato je moja misija da pomognem sirotištima i deci koja su tamo smeštena - zaključila je Mekenzi.

Prntscrn/YouTube

Mekenzi Grejs Voker danas želi da pomaže deci koja su napuštena kao što je nekada ona bila 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)