Kosa

ŽELELA JE DA POSTANE PLATINASTA PLAVUŠA PO SVAKU CENU: Pokušaj kućnog izbeljivanja kose pošao je po zlu, ovako sada izgleda nesrećna devojka (VIDEO)

Lusi je spržila vlasi i bila je primorana da se ošiša do glave.

19.05.2023 16:00

ŽELELA JE DA POSTANE PLATINASTA PLAVUŠA PO SVAKU CENU: Pokušaj kućnog izbeljivanja kose pošao je po zlu, ovako sada izgleda nesrećna devojka (VIDEO)
Printscreen Tik Tok/juicyluciiiii

Lusi Paterson želela da je da posvetili svoju kosu i postane platinasta plavuša. Ali, umesto da ode kod frizera rešila je da to uradi sama kod kuće.

Kupila je blanš, umutila ga po uputstvu i stavila na kosu. Usledio je pakao kad je shvatila da je u potpunosti spalila sopstvene vlasi.

Od kose na glavi su joj ostali umršeni pramenovi koji su otpadali, pa je na kraju morala da uzme mašinicu i ošiša se gotovo do glave, jer je to bio jedini način saniranja štete.

Noćna mora

Egzibiciju sa samostalnim izbeljivanjem kose Lusi je pokazala na TikTok-u kako bi upozorila druge devojke da ovako nešto nikako ne rade same kod kuće.

- Kosa mi je bila suva, lomljiva i potpuno spržena i uništena. Ispadala je u pramenovima i nisam imala drugog izbora nego da se ošišam skoro do glave - napisala je ona uz video snimak koji je videlo više od 238.000 ljudi.

Usledili su brojni komentari podrške, a muškarci su joj govorili da je prelepa uprkos noćnoj mori koju je prošla.

- Izgledaš jako dobro uprkos svemu -
- Možda ti je kosa uništena ali ti i dalje izgledaš kao top model-
- Slušaj, nije me briga šta se dešava sa tvojom frizurom. Ti si lepotica imala kosu ili ne - bili su samo neki od komentara na njen post.

Lusi je podelila i snimak svoje sestre koja se zacenila od smeha kad je videla šta je uradila sa sopstvenom kosom i glavom. Kako je nakon stavljanja blanša stavila i kapu, na kosi joj je ostao otisak logotipa firme koja je proizvela kapu što je bio dodatni razlog da se njena sestra smeje, iako Lusi ništa nije bilo smešno. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)