Kosa

ŽELELA JE DA POSTANE PLATINASTA PLAVUŠA PO SVAKU CENU: Pokušaj kućnog izbeljivanja kose pošao je po zlu, ovako sada izgleda nesrećna devojka (VIDEO)

Lusi je spržila vlasi i bila je primorana da se ošiša do glave.

19.05.2023 16:00

ŽELELA JE DA POSTANE PLATINASTA PLAVUŠA PO SVAKU CENU: Pokušaj kućnog izbeljivanja kose pošao je po zlu, ovako sada izgleda nesrećna devojka (VIDEO)
Printscreen Tik Tok/juicyluciiiii

Lusi Paterson želela da je da posvetili svoju kosu i postane platinasta plavuša. Ali, umesto da ode kod frizera rešila je da to uradi sama kod kuće.

Kupila je blanš, umutila ga po uputstvu i stavila na kosu. Usledio je pakao kad je shvatila da je u potpunosti spalila sopstvene vlasi.

Od kose na glavi su joj ostali umršeni pramenovi koji su otpadali, pa je na kraju morala da uzme mašinicu i ošiša se gotovo do glave, jer je to bio jedini način saniranja štete.

Noćna mora

Egzibiciju sa samostalnim izbeljivanjem kose Lusi je pokazala na TikTok-u kako bi upozorila druge devojke da ovako nešto nikako ne rade same kod kuće.

- Kosa mi je bila suva, lomljiva i potpuno spržena i uništena. Ispadala je u pramenovima i nisam imala drugog izbora nego da se ošišam skoro do glave - napisala je ona uz video snimak koji je videlo više od 238.000 ljudi.

Usledili su brojni komentari podrške, a muškarci su joj govorili da je prelepa uprkos noćnoj mori koju je prošla.

- Izgledaš jako dobro uprkos svemu -
- Možda ti je kosa uništena ali ti i dalje izgledaš kao top model-
- Slušaj, nije me briga šta se dešava sa tvojom frizurom. Ti si lepotica imala kosu ili ne - bili su samo neki od komentara na njen post.

Lusi je podelila i snimak svoje sestre koja se zacenila od smeha kad je videla šta je uradila sa sopstvenom kosom i glavom. Kako je nakon stavljanja blanša stavila i kapu, na kosi joj je ostao otisak logotipa firme koja je proizvela kapu što je bio dodatni razlog da se njena sestra smeje, iako Lusi ništa nije bilo smešno. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)