Kosa

DA LI STE ČULI ZA TETOVAŽU NA KOSI? Ovo je novi trend koji osvaja svet (VIDEO)

Želela je da bude drugačija, a kreativnost frizera je došla do izražaja.

17.05.2023 14:00

DA LI STE ČULI ZA TETOVAŽU NA KOSI? Ovo je novi trend koji osvaja svet (VIDEO)
Printscreen/TikTok/juliette_electrique

Kada je kosa u pitanju, žene traže razne načne kako bi nešto promenile i bile drugačije, a često kada žele neku promenu u životu, kreću prvo od glave. I dok smo navikli na frizure koje podrazumevaju farbanje ili izvlačenje pramenova koji mogu potpuno da promene izgled žene, mnoge pripadnice lepšeg pola su u potrazi za novim eksperimentima.

Printscreen/TikTok/juliette_electrique

Frizer je preslikao tetovažu u par koraka na kosi mušterije

Jedna Tiktokerka podelila je neobičan izgled svoje nove frizure, koja je sigurno na ulici privlačila mnoge poglede. Na njenoj kosi je oslikan ni manje, ni više tetovaža nego lav. A kako je to pošlo za rukom frizeru? Uz pomoć aplikacije, odnosno šablona sa iscrtanim lavom i preparatima koji pomažu preslikavanje on je odradio neverovatnu tetovažu na kosi jedne plavuše. Prvo je prislonio crtež na kosu koji je pričvrstio šnalama, a zatim je namočio krpu i premazao tečnošću koja pomaže preslikavanje dobivši na kraju pravo remek delo. 

Korisnici TikTok mreže bili su oduševljeni ovom frizurom a žene nisu krile oduševljenje i želju da bi mogle da isprobaju tako nešto, mada je bilo i podeljenih mišljenja.

- Izgleda predivno-

- Vau-

- Ali zašto??-

- Trebalo je izabere vetrovitiji dan za to -

- Čestitam, predivno!- komentarisali su korisnici mreže.

Iako je mnogima ovakva kreativnost bila interesantna te su pohvalili rad frizera rekavši da čak i da frizura traje kratko, vredi biti inovativan i drugačiji. Sa druge strane, mnogi su rekli da ne bi tako nešto uradili jer verovatno ne bi mogli da peru kosu nekoliko dana ukoliko žele da ona potraje, a veovatno i prilikom pranja ona zahteva vreme i strpljivost budući da se radi o preparatima koji se verovatno tako lako ne skidaju.

Ovaj trend je postao veoma popularan i među poznatima. Prošle godine je Kim Kardašijan iznenadila mnoge sa frizurom zmije koja je mnoge zbunila i ostavila u čudu, da bi poznata starleta a kasnije i njen frizer pokazali da se radi o rutinskom stilizovanju kose pomoću šablona odnosno crteža koji je bio oslikan. Svakako je ovaj egzotičan izgled kose interesantan i privlači pažnju, a verujemo da ima i hrabrih da ga isprobaju.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)