Brak i veze

UDATA JE ZA MILIONERA ALI TVRDI DA JOJ JE ŽIVOT PRETEŽAK: Bogatašica se požalila na društvenim mrežama, a o njenim problemima bruji ceo svet (FOTO)

Linda je poreklom iz Jordana i iz siromašne porodice, ali već godinama živi u luksuzu.

26.05.2023 19:01

UDATA JE ZA MILIONERA ALI TVRDI DA JOJ JE ŽIVOT PRETEŽAK: Bogatašica se požalila na društvenim mrežama, a o njenim problemima bruji ceo svet (FOTO)
Printscreen Instagram/lionlindaa

Linda Andrade (23) udata je za milionera i živi život bogate domaćice u Dubaiju. Iako mnoge devojke maštaju da se udaju za bogataša, ona ističe da postoje brojne loše strane takvog braka.

Kako je objasnila, biti žena milionera podrazumeva da uvek mora da izgleda dobro, da uvek ima spreman kofer za slučaj da mora iznenada da otputuje sa suprugom i nigde ne može da se vozi i ide sama. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Linda Andrade (@lionlindaa)

Plaši se pljačkanja

Linda ima stotine hiljada pratilaca na društvenim mrežama gde redovno postavlja snimke svog luksuznog života. Ona je rođena u Jordanu ali je odrasla u SAD u skromnoj porodici. Šest članova njene porodice delilo je jednu spavaću sobu, a sve se promenilo nakon njenog venčanja.

Ona se sa samo 19 godina udala se za supruga Rikija koji se obogatio trgovinom kriptovalutama i već četiri godine živi u nezamislivom luksuzu.

- Stalno sam svesna da njegovo bogatsvo jednostavno može da nestane. Svaki obrok je mala predstava, muž mi kupuje previše stvari i nakita pa se plašim da ću biti opljačkana - napisala je ona uz jedan post. 

Linda ima posebnu sobu samo za cipele, najskuplju markiranu garderobu, letuje na luksuznoj jahti ali, kako tvrdi, nije lako biti žena milionera. Kako je objasnila, svaki dan da bude sređena tip - top od glave do pete jer zna da mnoge žene žele njenog supruga koji je obasipa polonima 

- Svaki dan sedam dana u nedelju moram da izgleda kao čista desetka. To ume da bude zamorno jer nema opuštanja ni za tren. Znam da druge žene žele mog muškarca pa moram da vodim računa o svom fizičkom izgledu. Stalno negde putujemo što mi je u početku bilo super, ali sad me već zamara. Ali, ne smem nigde da ga pustim samog - priznala je ona.

Linda je vlasnica luksuznog velens centra gde žene papreno plaćaju da se oslobode viška kilograma. Uz to ona na mrežama redovno postavlja fotografije sa luksuznih putovanja od Maldiva i Havaja do Majamija.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Linda Andrade (@lionlindaa)

Oštre reakcije

Na Lindine postove u kojima se žali "muke teškog života sirote male bogatašice" usledile su brojne oštre kritike njenih pratilaca. Većina nih smatra da je previše razmažena i da nema pravo da se žali s obzirom na luksuz u kome uživa.

- Prestani da se žališ, daj mi tvoj život ako ga ne želiš-
- Da li je moguće da si toliko nezahvalna? Želite li da se manjemo da vidite malo kako žive obični ljudi-
- Evo rasplakaću se zbog tebe. Kako te nije sramota da se žališ-

- Plašiš se da će te opljačkati? Dušo, živiš u Dubaiju gde su svi bogati i prebogati. U Dubaiju te niko neće opljačkati!-
- Volela bih da mogu da se žalim kao ti. Ne opterećujem se time da li ću biti opljačkana već kako da platim račune-

- Može li neko da mi objasni da li se ova devojka šali ili je stvarno toliko plitka?-
- Imaš li tvoj muž nekog starijeg prijatelja ili rođaka za mene? Volela bih da i ja tako živim pa posle da se žalim kako mi je život težak. Nemaš ti pojma šta je težak život - bili su samo neki od komentara na njen post.

Pogledajte još fotografija kako izgleda život ove bogatašice:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Linda Andrade (@lionlindaa)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Linda Andrade (@lionlindaa)

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)