Zanimljivosti

ŠOKANTAN ŽIVOT ŠEIKA IZAZVAO BURNE REAKCIJE: Bogataš pokazao šta rade divlje životinje u njegovom domu, na ove kadrove niko nije ostao ravnodušan! (VIDEO)

Humaid Abdulah Albukais pokazao je u čijem društvu rado provodi svoje slobodno vreme.

14.03.2023 19:06

ŠOKANTAN ŽIVOT ŠEIKA IZAZVAO BURNE REAKCIJE: Bogataš pokazao šta rade divlje životinje u njegovom domu, na ove kadrove niko nije ostao ravnodušan! (VIDEO)
Printscreen/TikTok/humaidalbuqaish

Arapski šeik Humaid Abdulah Albukais poznat je po tome što za kućne ljubimce ima egozotične životinje. Njegov privatni zoološki-vrt, koji se nalazi tik pored njegove palate, okuplja medvede, lavove, tigrove, zmije i mnoge druge divlje životinje koje su dom pronašle kod njega na imanju.

Iako će se borci za prava životinja možda buniti zbog toga, činjenica je da šeik o njima brine bezuslovno i sa puno ljubavi.

Printscreen/TikTok/humaidalbuqaish

Šeik je pokazao da sjajno brine o divljim životinjma

Poznati investitor i kolekcionar automobila, na svojim nalozima na društvenim mrežama rado deli detalje o tome kako provodi vreme u društvu svojih divljih prijatelja a jedna u nizu objava je kako u naručju drži crnog pantera. U svom lukzuznom stanu Abdulah pušta divlje životinje da borave kod njega a on tvrdi da one nisu zarobljene već da ih tretira poput članova porodice što se da videti po snimcima koje objavljuje.

Korisnici društvenih mreža su bili različitog mišljenja, ali je mnogima sigurno bilo fascinantno videti ovakvu divlju životinju ukroćenu u zagrljaju šeika.

- Unesi još malo opasnosti u tu kuću -

- Nadam se da ćeš otvoriti azil za životinje i pomoći svim životinjama koliko je moguće-

 

- Hej čoveče, sve ove životinje izgledaju tako srećno i zdravo zhvaljujući tebi-

- Apsolutno predivno-

- Kada si bogat...Predivno, ali on bi trebalo da je u svom prirodnom staništu, jednostavno- komentarisali su korisnici mreže. 

Mnogi u se složili kako je poznati šeik stekao poverenje kod životinja pa one tako opušteno borave u njegovom okruženju. Rekli su da je odabrao jednu od najlepših životinja ali isto tako bilo je i onih koji su iznenadili zbog njegove hrabrosti i neustrašivosti da bude blizu jedne od najopasnih divljači. 

Šeika Abdulaha na ovoj platformi prati 12,6 mliona korisnika a na svoje objave ima preko 108, 7 miliona lajkova, što govori o tome da ljudi vole da vide divlje životinje u ovako luksuznom okruženju.

 

 

Među mnogim zanimljivim objavama koje je on skoro objavio je i pokušaj medveda da uđe u njegov luksuzni automobil kada je tom prilikom odvalio vrata i nastavio da se igra. Vlasnik je to dočekao sa osmehom na licu, verovatno praštajući životinjama sve nestašluke zbog ljubavi koju prema njima gaji.

Taj snimak je pokupio 2,8 miliona sviđanja a korisnici su komentarisali kako je lomnjava vrata Lambordžinija relativna stvar za bogataše.

- Reci mi da živiš u Dubaiju bez da mi kažeš da živiš u Dubaiju - zaključio je jedan od tiktokera.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)