Zanimljivosti

KAJO, ŠTA TI JE SA NOGAMA? Fanovi poznate pevačice zanemeli zbog njene objave na Instagramu! (FOTO/VIDEO)

Katarina Ostojić znenadila je sve svoje pratioce na popularnoj društvenoj mreži pomalo nesvakidašnjim stajlingom.

10.03.2023 11:00

KAJO, ŠTA TI JE SA NOGAMA? Fanovi poznate pevačice zanemeli zbog njene objave na Instagramu! (FOTO/VIDEO)
ATA images

Pevačica Katarina Ostojić Kaja (39) podjednako je poznata po bivšim partnerima kao i po hitovima, ali to ne sprečava njenih 304.000 fanova na Instagramu da je svakodnevno prate. Ona je tako 8. marta damama čestitala praznik i to u nesvakidašnjem stajlingu. Mnogi koji ne znaju da Kaja za godinu dana ulazi u 5. deceniju dali bi joj mnogo manje godina, a bitna činjenica je da ona ima i ćerku od čak 20 godina.

Kaja se ovog puta opredelila za bundicu koja izgleda kao da je od neke vrste konca, a u pitanju je drečava ili kivizelena kreacija. Pevačica je ispod nje ponela providnu suknju, a preko neuobičajene bundice stavila je crni kožni pojas koji je uklopila uz crne kožne kratke rukavice. Celokupan stajling zaokružila je crnim sandalama, a ponela je i zlatnu sjajnu torbicu. Frizura je bila u vidu visokog repa koji joj je dosezao do struka, a profesionalna šminka nije izostala.

Ostojićeva je poznata kao pevačica anđeoskog glasa koja pak nije preterano visoka, ali izgleda da je kratka bundica u kombinaciji sa štiklama koje deluju da su više od 15 cm učinila da mnogi pomisle kako ta dama ima izuzetno duge noge.

- Srecan 8.mart drage moje žene! Samo damski i dostojanstveno! Ovo je samo mali detalj, a najbolje tek sledi! - napisala je ona.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by K A Y A (@kaya_ostojic)

Salva komplimenata za Kajin izgled nije izostala.

- Vauuuuuu -

- Prelepa -

- Najzgodnija pevačica! -

- Srećan 8. mart boginjo sa Olimpa! -

- Malo noge za promenu, bravo! -

- Predivna si! -

- Kakve duge noge, kao od 4m! -

- Apsolutno fantastična -

- Nikad nisi izgledala bolje! - ređale su se reakcije. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by K A Y A (@kaya_ostojic)

Pevačica je već neko vreme u vezi sa hrvatskim teniserom Bornom Ćorićem (26). Par se upoznao pre nekoliko meseci preko zajedničkog prijatelja i brzo su se među njima javile varnice. Ostojićeva navodno u početku nije htela da prihvati Ćorićevo udvaranje jer je mlađi od nje čak 13 godina, ali izgleda da je vremenom ipak popustila. Dokaz za to su paparaco fotografije nasmejanog zaljubljenog para koje su osvanule u mnogim medijima.

Podsetimo, Kaja je sredinom 2022. godine raskinula trogodišnju vezu sa hrvatskim fudbalerom Mateom Pavlovićem, sa kojim je bila na korak od oltara, dok iza sebe ima i 3 neuspešna braka. Ona se tako prvi put udala sa samo 19 godina za Nikolu Dragojlovića pošto je ostala u drugom stanju, a iz braka sa njim Kaja ima ćerku Nikolinu.  

Drugi put je sudbonosno "da" izgovorila u tajnosti košarkašu Urošu Duvnjaku, od kog se pak razvela posle samo četiri i po meseca braka. Treći Kajin suprug bio je svetski poznati belgijski di džej italijanskog porekla Vito Lućente, poznatiji kao Džunior Džek. Pevačica se za njega udala u Briselu 2014. godine u intimnoj atmosferi. Iako se činilo da će taj brak biti treća sreća, do razvoda je došlo nakon pet godina.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by K A Y A (@kaya_ostojic)

BONUS VIDEO:

Komentari (0)